Serce na dłoni - przestało bić

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 09, 2006 16:39

Beata pisze: a dlaczego Zosia tez poluje na mufki?
mam kilka przypuszczeń...
wiem na pewno, że koty mają grafik - rozpisane, co która kicieńka robi o określonych godzinach (np.: pozycja między 3 a 4 w nocy - Salcia odwraca uwagę, Sójka na czatach, Sójek - grupa bezposredniego reagowania albo między 23 a 24 - Karusia odwraca uwagę włażąc w ekran i zasłaniając, Dzidzia na czatach pilnuje czy Zosia się nie ruszy, Perełka otwiera szafki w kuchni itp itd :evil: )

Ponieważ koty przewidziały w grafiku Dzidziulca, to myślę, że Zosia bierze prace zlecone za nią, żeby brytek serduszka nie forsował :roll:
Ale mam też podejrzenia, że od tych upałów i tak w ogóle to mi troszku Zosieńka skociała :roll:
...bo - wierzcie mi na słowo - Zosia miała miseczkę pełną i nie musiała polowac na mfuki :roll:

:lol: :lol: :lol:
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Od: Wto wrz 07, 2004 19:06

Post » Nie lip 09, 2006 16:44

Ziemowit, jak Ciebie czytam to po prostu nie mogę, zapluwam komputer, siebie i wszystko wokół
:smiech3: :ryk: :smiech3:

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Nie lip 09, 2006 18:47

Anka pisze: :smiech3: :ryk: :smiech3:
...śmiej się, smiej... a ja potem chodzę posiniaczony, bo mnie Zosia leje za wypisywanie takich rzeczy :cry:

:P
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Post » Nie lip 09, 2006 18:50

ziemowit pisze:śmiej się, smiej... a ja potem chodzę posiniaczony, bo mnie Zosia leje za wypisywanie takich rzeczy..

Zosiu nie bij Ziemowita, bo on sie cenny zaczyna robic (zobacz aukcje o zdjeciach)...

Kasia C

Od: Wto cze 13, 2006 6:15

Post » Nie lip 09, 2006 20:51

Kasia C pisze:
ziemowit pisze:śmiej się, smiej... a ja potem chodzę posiniaczony, bo mnie Zosia leje za wypisywanie takich rzeczy..

Zosiu nie bij Ziemowita, bo on sie cenny zaczyna robic (zobacz aukcje o zdjeciach)...
Zaraz Go łupnę za takie brednie....
To faktycznie będzie mieć siniaka :evil: :evil: :evil:

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Nie lip 09, 2006 21:15

zosia&ziemowit pisze:
Kasia C pisze:

auc!

ja nie chcialam spowodowac klotni domowej, noooooo :oops:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Nie lip 09, 2006 21:28

Pienkny kociaczek czymam kciuki :(

wera

Od: Nie lip 09, 2006 20:52

Post » Nie lip 09, 2006 21:41

Beata pisze:
zosia&ziemowit pisze:
Kasia C pisze:

auc!

ja nie chcialam spowodowac klotni domowej, noooooo :oops:

No co Ty :lol: Ziemowit jeszcze żyje :lol:
Dzidzia zaczyna rozrabiać bo chłodniej. :roll:

zosia&ziemowit

Post » Nie lip 09, 2006 22:08

zosia&ziemowit pisze: Ziemowit jeszcze żyje :lol:
Dzidzia zaczyna rozrabiać bo chłodniej. :roll:
żyję, żyję... nie ma zmartwienia :D
Tylko się zdrzemnąłem chwilkę - taki miło bo chłodniej - i oberwałem pod oko; najgorsze to to, że nie wiem, która mi przyłozyła: brikająca Dzidzia czy brikająca Zosia :P

ziemowit

Post » Nie lip 09, 2006 22:14

A to ty meczu nie ogladales Ziemowicie?

Kasia C

Od: Wto cze 13, 2006 6:15

Post » Nie lip 09, 2006 22:20

Kasia C pisze:A to ty meczu nie ogladales Ziemowicie?
8O okrutnie mnie nudzi piłka nożna, a atmosfera porykiwania na stadionach nieco irytuje :roll:
tak sobie oglądam - na pół drzemiąc - "Świętego" raz z jednej, raz z drugiej strony kociego zadka, bo Dzidziulec się chłodzi na stole pomiędzy mną a ekranem :roll:

ziemowit

Post » Nie lip 09, 2006 23:05

zosia&ziemowit pisze:
Kasia C pisze:

Ale Zosiu, miseczkę masz pełną, dba o Ciebie, do weta.. tfu.. do lekarza chodzisz.. i co Tobie chodzi, nooo :wink: :D
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Nie lip 09, 2006 23:09

Nie komentuję, bo pomysł handlu żywym towarem ściął mnie z nóg, bo chyba nie ta parówa po burzy. Ale czaję się, czaję za tym minitorem!
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Od: Wto maja 02, 2006 7:58

Post » Nie lip 09, 2006 23:17

anna57 pisze:, do weta.. tfu.. do lekarza chodzisz.. i co Tobie chodzi, nooo :wink: :D
Ja do weta chodzę lekarzy omijam :lol: :lol:

zosia&ziemowit

Post » Nie lip 09, 2006 23:18

TyMa pisze:Nie komentuję, bo pomysł handlu żywym towarem ściął mnie z nóg, bo chyba nie ta parówa po burzy. Ale czaję się, czaję za tym minitorem!

Ło matko, handel żywym towarem :strach: ???
A gdzie o tym stoi napisane 8O ?
Bojem sie!

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

[poprzednia][następna]