Dyzio niechciany już w domu. Marzenie się spełniło. Za TM:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 09, 2006 20:27

Jestem dziś strasznie zdenerwowany, właśnie jest mecz i ja nie mogę go oglądać z Dużym, bo na jego kolanach siedzi Malwina, wstrętne kocie babsko podstępem mnie wykurzyła z kolan a teraz siedzi u Dużego i mu mruczy. :evil: :evil:

Zdenerwowany Dyzio
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Nie lip 09, 2006 20:37

iwcia pisze:Jestem dziś strasznie zdenerwowany, właśnie jest mecz i ja nie mogę go oglądać z Dużym, bo na jego kolanach siedzi Malwina, wstrętne kocie babsko podstępem mnie wykurzyła z kolan a teraz siedzi u Dużego i mu mruczy. :evil: :evil:

Zdenerwowany Dyzio

Dyziu, powiedz Malwince, żeby się posunęła troszkę! Zmieścicie się oboje. Nie ma to jak stereo-mruczanki:)

Mimisia

Od: Nie lut 05, 2006 11:27

Post » Nie lip 09, 2006 21:56

Mimisia pisze:
iwcia pisze:Jestem dziś strasznie zdenerwowany, właśnie jest mecz i ja nie mogę go oglądać z Dużym, bo na jego kolanach siedzi Malwina, wstrętne kocie babsko podstępem mnie wykurzyła z kolan a teraz siedzi u Dużego i mu mruczy. :evil: :evil:

Zdenerwowany Dyzio

Dyziu, powiedz Malwince, żeby się posunęła troszkę! Zmieścicie się oboje. Nie ma to jak stereo-mruczanki:)

Ja to bym jej powiedzial, ale Duża nie pozwala mi chodzic do innych kotów :( , co prawda grzybek, którego sobie wychodowałem na uszkach juz sobie poszedł precz, ale Duza mówi, że jeszcze przez tydzień mnie musi izolować aby mieć zupełna pewność żeby się ten George strachacz nie zaraził. :roll:
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Pon lip 10, 2006 1:54

Dyziu! czyli już nie za długo, będziesz pokojowym koteckiem :D

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Pon lip 10, 2006 18:13

Wątek o Dyziu na wyborczej: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=44930449.
Moderatorzy go przykleili na górze :) http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=664

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Pon lip 10, 2006 19:41

Jestem zakochana w Dyziu! Ma cudną buźkę i jest taki dzielny. Żeby tylko znalazł mu się dobry domek! Zawsze jest ryzyko, że ktoś weźmie "kotka dla dziecka" do zabawy, brrrr, albo się trafi jakiś zwolennik wypuszczania kota na balkon lub podwórko, żeby się wybiegał. To chore co ja piszę, ale ja już o niego drżę...Żeby mu się trafiła pańcia albo pańcio, którzy go bezgranicznie pokochają! Znam masę ludzi, szczerze mówiąc większość moich znajomych uważa, że kot to tylko kot...i nie ma się co roztkliwiać. Nawet myślałam, żeby Dyzia zaadoptowała moja teściowa, bo uważa, że lubi koty, ale niedawno sobie przypomniałam, jak mówiła, że mieszka na parterze i kot mógłby sobie siedzieć w oknie jak kot jej sąsiadki :evil:
Trzymam kciuki za kochającą rodzinkę dla Dyzia!

Mimisia

Od: Nie lut 05, 2006 11:27

Post » Sob lip 15, 2006 17:29

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Wto lip 18, 2006 7:43

Odwiedziłam dzisiaj Dyzia - biega tak, ze nikt nie powiedziałby, że miał jakiś wypadek. A poza tym jest przesympatyczny :D
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Śro lip 19, 2006 10:38

Duża nie ma dla mnie już w ogóle czasu, ciągle znosi jakieś nowe koty :evil: tylko teraz to się przerzuciła na pseudorasowe :roll: , snobka się z niej robi. Duży tylko z Malwiną :evil: mówi, że to najfajniejszy kot na świecie, a o mnie to już nikt nie pamięta :(
Do tego Duża wczoraj mnie zabrała do tej w zielonym fartuchu, znowu mnie ukłuła nie wiem, za co, nic nie przeskrobałem :twisted: , to nie moja wina, że George boi się wyjść z pod łóżka, on się boi własnego cienia :roll: .
Coś słyszałem, że to szczepienie nie wiem, co to dokładnie znaczy, ale dziś idzie tam Kratka też na to jakieś szczepienie, też ją będą kłuli, jutro ma iść Malwina oj tej to się należy za Dużego :twisted: , Duża coś tam panikuje i kłuć chce nas wszystkich, których trzeba i można :roll: .
Ostatnio edytowano Śro lip 19, 2006 11:21 przez iwcia, łącznie edytowano 1 raz

iwcia

Post » Śro lip 19, 2006 11:18

bo Duża wczoraj narozrabiała :twisted: i teraz na was się skrupia, Dyziu...
ale ona już za swoje dostała :wink: pewnie pół nocy szorowała chałupę 8)

Nic to, Dyziu, takie małe "kuj" nie boli przecież :) co to dla TAKIEGO kota :) i nie strasz innych lokatorów :)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro lip 19, 2006 11:39

Ciotka ja nie straszę lokatorów, ta fajna laska czarna ze złotym to mnie olewa zupełnie :( , ta gruba czarno-biała to cały czas na mnie warczy jak pies 8O , George siedzi pod łóżkiem :roll: , Malwina jak piesek chodzi wszędzie za Dużym :evil: do tej nowej czekoladowej nie wpuszczają, tylko pies jest spoko 8)

iwcia

Post » Śro lip 19, 2006 12:33

iwcia pisze:Ciotka ja nie straszę lokatorów, ta fajna laska czarna ze złotym to mnie olewa zupełnie :( , ta gruba czarno-biała to cały czas na mnie warczy jak pies 8O , George siedzi pod łóżkiem :roll: , Malwina jak piesek chodzi wszędzie za Dużym :evil: do tej nowej czekoladowej nie wpuszczają, tylko pies jest spoko 8)

:lol: :lol: :lol: oj, to Ci się dom trafił :lol: :lol: :lol:
przecież to wręcz poniżające, żebyś na tyle kotów z psem musiał się przyjaźnić 8)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto lip 25, 2006 13:53

Zostałem skazany na banicje kuchenną :( , Duża nie pozwala mi wychodzić, bo ganiam George. Też się czepia, jak George to taki ciapa, można go postraszyć, wystarczy stanąć koło niego i już się denerwuje i prycha to mi się ostatnio tak łapka uniosła :twisted: , Duża przybiegła i krzyczała na mnie, że się znęcam nad słabszymi i groziła jakąś infamią 8O . Słabszy :roll: , słabsze to są laski, ale tych nie ganiam, bo kobiet nie wypada ganiać a ta czarno złota to mi się bardzo podoba. 8)

Dyzio banita

iwcia

Post » Wto lip 25, 2006 16:19

Dyziu no co ty wstydz sie :evil:
nie wolno ganiac Georga, musisz sie poprawic
Tajguś i Pusiaczek za TM.... już nie wierzę w cuda....

crisis

Od: Nie lis 27, 2005 19:08

Post » Wto lip 25, 2006 16:52

Dyziu biedaku.... Ja tam sobie łażę za moimi dziewczynami a najchętniej to siedzę na balkonie. Duża wstawiła mi tam nawet kuwetę ale nie bardzo do niej trafiam :) A szczepienie to mnie wcale nie bolało. I dzisiaj w nocy odganiałem dzielnie razem z jadowitą Denis dzikiego kota, który czekał bezczelnie pod balkonem na suchą karmę. A co! Niech wie, że dziewczyny już maja prawdziwego męskiego opiekuna!!!!!
Dzielny i odważny (troszkę) Kroker
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

[poprzednia][następna]