Inowrocław prosi Bydgoszcz o pomoc-klatka łapka w regionie?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 09, 2006 21:24

kota7 pisze:Teraz sobie uświadomiłam, że wszystko, co mogłąm, to na Mirkę wystawiłam, na jej koty. Więc i tu na razie nie pomogę :(

Ale póki co może schronisko pożyczy, a potem stopniowo może się uda coś załatwić na bazarek, tylko na razie nie :(

Słuchajcie, a Lidka nie ma klatki? Mnie się wydawało, że ma, ale może pokręciłam :roll:
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

Post » Nie lip 09, 2006 21:32

kota7 pisze:Słuchajcie, a Lidka nie ma klatki? Mnie się wydawało, że ma, ale może pokręciłam :roll:

Mi się nawet wydaje :wink:, że składałam się na klatke-łapke dla Lidki. Zbierała marinella i czytałam gdzieś, że została zakupiona. :)
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Nie lip 09, 2006 21:35

Dzwoniłam do Lidki z prośbą o pożyczenie klatki, ale z tego, co się dowiedziałam to posiadają tylko jedną i to zepsutą, która się sama nie zamyka... Trzeba podobno sznurkiem pociągnąć czy coś, czyli trzeba siedzieć w ukryciu i czekać aż kot do klatki wejdzie. Kotka, którą Igulec chce łapać jest dziką kotką, wątpię, aby dała się nabrać na czyhającego kilka metrów od klatki, człowieka. Można próbować, tylko mnie obecnie nie stać na drogę do Ino, możliwe, że dwa razy jeśli się nie powiedzie :oops: Dodatkowo kotka pojawia się w piwnicy tylko czasami, nie siedzi tam cały czas...'

Nawet jeśli miałoby to trwać dość długo, to myślę, że warto:
http://www.forum.miau.pl/viewtopic.php?t=46588
Ostatnio edytowano Nie lip 09, 2006 21:37 przez dronusia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

dronusia

Od: Sob mar 26, 2005 13:32

Post » Nie lip 09, 2006 21:36

No to pozostaje bydgoskie schronisko.
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

Post » Nie lip 09, 2006 21:56

Fraszka pisze:
kota7 pisze:Słuchajcie, a Lidka nie ma klatki? Mnie się wydawało, że ma, ale może pokręciłam :roll:

Mi się nawet wydaje :wink:, że składałam się na klatke-łapke dla Lidki. Zbierała marinella i czytałam gdzieś, że została zakupiona. :)

Wycofuję się z tego, to było na lampę :oops:
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Pon lip 10, 2006 9:24

Dzwoniłam po Inie - łapki nie ma, żadnego programu na darmowe lub tańsze sterylizacje też nie. Trudno. W bydgoskim schronisku miły (bez ironii) pan powiedział mi, że p. Iza jest na urlopie, a p. Ewa, która sie zajmuje klatkami będzie w czwartek. Ale pan uprzedził mnie, ze trochę marne szanse, bo jest kolejka :? No nic, zobaczymy w czwartek.
Kocia mama jak na razie czatuje przy maluchu i jakoś na nasz widok nie panikuje. W pracy wymyśliłam nowy sposób ustawienia kartonowej łapki, więc wieczorem testuję. :lol:
Obrazek
Naszym kotom się przelewa - darowiznę na konto!
Fundacja Kocia Dolina Lukas Bank SA /O. Toruń
47 1940 1076 3018 9272 0000 0000

Igulec

Od: Wto mar 28, 2006 21:15

[poprzednia]