1Bida! Black ma dom na zawsze!!! Dziekujemy wszytkim!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lip 06, 2006 17:07 1Bida! Black ma dom na zawsze!!! Dziekujemy wszytkim!!

Ratunku!!! Pani (u której przebywają kotki) oddała Blacka do tragicznego domku. Przez 8 lat maja już 10 psa (psy są oddawane i bite) i 8 kota (w tym momencie posiadaj dwa zdziczałe kocurki). Karmią zwierzęta lecz na tym ich opieka kończy się. Dziecko „lubi” małe kociaki rodzice pozawalają brać maleństwa jako zabawki a potem wyrzucają do komórki!!!! BLACK JUZ U NICH jest… ostatnią noc już przespał w komórce!!! Tylko jeśli szybko znajdzie inny dom uda się go od nich zabrać...

Dziś rano zostaliśmy zabrani od naszych kochanych Mam. Włożeni w karton i pozostawieni pod domem jakiejś dużej pani. Bardzo się baliśmy. Na szczęście duża ciocia umyła nas, nakarmiła i poznała z nowymi mamuszkami. Są nimi dwie przyjazne kotki, które mają takie cycusie jak nasze mamusie. Zaadoptowały nas i zajmują się jak swoimi dziećmi. Jesteśmy bardzo skromni- śliczni, mądrzy i kochani. Chyba naszą parbabką byla jakaś persiczka bo nasz brat Pręguś ma dłuższą sierć a wszytcy mamy wielkie okrągłe niesamowite oczy i pełne buzie. Już szukamy naszych ludzi i napisaliśmy dla nich wierszyk:

My jestesmy cztery Pulpety
8) Super z nas facety

Mamy dwie Mamy
Obie je kochamy :lol:

Pragniemy ciepelka
Lecz nadzieja niewielka :(

Miesiac juz mamy
I ciagle czekamy
:?:

CAŁA PACZKA z przybraną MAMĄ

Obrazek

Obrazek

Obrazek

JASZCZOMB- najmniejszy, ok. trzy dni temu otworzył oczka (ma zapalenie spojówek) na 60% kocur. Podejrzewamy ze jest z innej matki- jest wyraźnie młodszy i ma inną sierść. Bardzo wystraszony ma ok 3 tygodni :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

LADY- jedyny kociak, który być jest może kotką, jeszcze trudno rozpoznać. Słodka, ujmująca, najbardziej pewna siebie z całej rodzinki. Zdrowiutka i tłuściutka Na zdjęciach wystraszona bo była po myciu w łazience :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

BLAK- Duży na 80% kocur, nieśmiały i bardzo smutny (w końcu jeszcze młodziutki a już bez mamusi). Jeszcze bardzo zmęczony (szybciutko zasnął mi na ręku). Caluśki czarny z wielkimi okrągłymi oczami.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

PRĘGUŚ- Średniej wielkości, miziasty na 76% kocur. Wyjątkowy śliczny i kochany. Pierwszy dorwał sie do sutka przybranych Mam. MA JUZ DOMEK

Obrazek

Obrazek

Obrazek :o
Ostatnio edytowano Sob sie 12, 2006 19:31 przez agata-air, łącznie edytowano 34 razy

agata-air

Od: Sob mar 18, 2006 22:41

Post » Czw lip 06, 2006 17:14

Cuda :love: :love: :love: :love:
Obrazek
Cinia i Tycia

Iśka

Od: Pt cze 25, 2004 20:55

Post » Czw lip 06, 2006 17:51

to może jakimś sie zakocisz:)

agata-air

Post » Czw lip 06, 2006 20:42

zadnych chetnych??

agata-air

Post » Pt lip 07, 2006 12:30

DO GORY!!

agata-air

Post » Sob lip 08, 2006 11:59

Może ktoś zabierze tego kociaka choć na tymczasowe?? Kurcze!! ale wtedy następny pewnie do nich trafi, bo to rodzina za płotem...Boże jak strasznie żal tego kociaka....

Magdziak

Od: Wto lut 07, 2006 13:14

Post » Sob lip 08, 2006 21:55

Kotki nadal bez domkow :(Sytuacja Blacka coraz gorzej- dziecko sie znudzilo i malutki na stale jest w komorce... Jaszczomb ma coraz lepsze oczki :lol: jutro postaram sie zrobic nowet zdjecia:)

agata-air

Post » Nie lip 09, 2006 19:34

Czy Black bardzo płacze w tej komorce..?....może się nad nim zlitują i wróci do reszty kociaków? i tam będzie czekał na dom? da się ich jakos przekonac ? wiem ze sprawa sie rozbija o to ze nie ma dla niego domu juz teraz...no szlag..przecież Agato nie wezmę od was kota skoro sama chciałam wam wysłać przesyłkę :-) z Czestochowy...
No nie mogę przestać myśleć o tym czarnym cudzie.., który teraz siedzi w jakies komorce...i nie wie dlaczego tak się dzieje..biedne kocie :placz:

Magdziak

Post » Nie lip 09, 2006 19:57

:cry: ja juz nie mam pomyslu jak mu pomoc. Dzisiaj byla czarna rozpacz w tej komorce. Poszlam zwrocic im uwage (mimo, że to sasiedzi i moja daleka rodzina) Nie moge sie za bardzo klocic bo wtedy juz nie bdede miala na to zadnego wplywu. Udalo mi sie namowic ich chociaz zeby kilka razy dziennie oddawali Blacka do mamki na ssanie mleczka. Malutkiemu zaropily oczki :twisted: - juz je lecze w miare mozliwosci. Rudy kociak ma propozycje domku :P Mam nadzieje, że sie uda. Koteczka narazie bez propozycji- jest taka kochana i przymilasta. Z dnia nadzien kociaki sa coraz bardziej smiale:) Pregus=Afera ma bardzo dobry domek- ale zaczynaja sie problemyev: Domek ma psa, ktory jest w skrajnej rozpacz, od dwoch dni nie wychodzi z pod stołu i boi sie bardzo kociaka...niesamowite, ze dzy pies,mieszaniec wyzla dostaje zajoba przy malym dzieciaku. Dziekuje Madziu za zainteresowanie pulpetami...mam nadzieje, że sie im uda:)

agata-air

Post » Pon lip 10, 2006 14:42

Do góry koteczki!!
Oby szybko znalazł się dom choć tymczasowy..!! Acha ..kotki są pod Warszawą.

Magdziak

Post » Wto lip 11, 2006 14:25

Agatko! I jak z kociaczkami? jest chociaż nadzieja na tymczas dla Blacka?

Magdziak

Post » Wto lip 11, 2006 18:31

Niestety...
wszystkie kociaki maja chetnych (zaden domek nie liczac domku Pregusia) jednak nie jest pewien...WSZYSTKIE OPROCZ BLACKA!!! Moze to wina nie najlepszych zdjec (nie jestem w stanie zrobic kolejnych, Black teorytycznie ma "dom".
Lady jesli okaze sie dziewczynka bedzie miala wspanialy, niewychodzacy domek (przez przypadek- malutka wybiegla pod sama brame i pani ktoraprzechodzila zakochala sie odrazu).
Na rudzielca jest chetna jakas dziewczynka- domek trzeba jeszcze sprawdzic- jakies dziwne sprawy (dziewczynka chciala koniecznie rudego kota i rozmnozyla z tego powodu swoja kotke :?: :twisted: Zaden rudzielec jednak sie nie urodzil, a wiec kotki rozdala...nie mogla poszukac Rudaska na forum??- malo tu takich pieknosci?? Jej znajoma pokazala jej naszego Jaszczomba. zobaczymy)
A wiec nadal szukamy domku dla trojki pulpetow, Lady, Jaszczomb i Black nadal sa w moim posiadaniu.
tzn Black nie, ale moge go zabrac lub jak zajdzie potrzeba nawet ukrasc. Siedze na strychu i patrze przez rolnetke czy malutkiem nic nie robia. Malec prawie caly czas jest zamkniety w komorce, dzieciak juz sie nim własciwie nie interesuje...Kociakowi rozchorowaly sie oczki- chodze i wpuszczam mu kropelki (mimo złości jego :wlascicieli" ze sie wtracam. Maja okropne miny jak sie pojawiam, ale wiedza ze nic nie moga powiedziec bo mam racje- zreszta co powiedza " niech mu oczy wypadna, zostaw go"??
Preguś=Afera ma bardzo dobry domek u mojej przyjaciolki. Jest kochany. Stal sie ulubiencem Pana domu. Nadal jednak nie widomo co z nim bedzie, poniewaz pies nie chce sie pzyzwyczaic (pies ma juz 11 lat i jest najwazniejszym zwierzakiem). Nero caly czas chowa sie pod stolem i bardzo boi sie malca. Jego zachowanie jest dla wszytkich niezrozumiale. Moze wy macie jakies pomysly jak to rozwiazac. Jak sprawic aby wielkie psisko nie balo sie 0,5kg kociaka??

agata-air

Post » Czw lip 13, 2006 9:00

Do góry kociaki !

Magdziak

Post » Pt lip 14, 2006 16:44

BLACK powrocil!! :D na szczescie udalo sie go zabrac od dzieciaka:) malutki jest juz z rodzenstwem;p nie bede sie rozpisywala jak tego dokanalismy, wazne ,ze sie udalo. Lady jest juz w swoim stalym domku:) Zostal rudzielec(oczka zdrowe, kotek rosnie jak na drozdzach. Jest starsznie przymilasty:) no i Black(jest duzym i zdrowym kocurem, oczy ma juz wyleczone:p i szybko zapomina o stresie z komorki)

agata-air

Post » Pt lip 14, 2006 20:40

:1luvu:
Black czeka na odpowiedzialny dom juz nie chce do komórki!!

Magdziak

[następna]