Come back Klemensa, w towarzystwie Sashy i Zuzy :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 07, 2006 16:54

Hehe :)
Pancio w pracy, a Pancia z domku z kompika wymiata :wink:
Ależ mi się oficjalne podziekowania skapnęły :wink: Dziekuję Serduszko :1luvu:

A co do samej wolierki, to jeszcze kilka płytek dojedzie a na resztę powierzchni wysieje się trawniczek i będzie mjut malyna 8)
No i się pomyśli nad dodatkowymi zabawkami, znaczy jakies wyżki, drapaki, lina do wspinaczki etc...
No i do baseniku zamontuję mini fintannę...
Normalnie hotel :arrow: ***** :P

Pozdrawiam.
Rafał. :1luvu:

ravikaja

Od: Śro maja 31, 2006 21:11

Post » Pt lip 07, 2006 17:01

woliera pieeeekna
jak i uzytkownik :D
zmienilam zdjecia na linki - jesli wrzucacie z imageshack - korzystajcie z minaturki ( drugi link od gory ) -a otworzy sie wieksze po kliknieciu - i ulatwi ogladanie uzytkownikom z wolniejszymi laczami :wink:
Obrazek

Kaska

Od: Pt paź 17, 2003 21:24

Post » Pt lip 07, 2006 17:11

o mamo.. tez bym chciała zeby mi ktoś taki plac zabaw wybudował :wink:

btw.. coś tak czuję , że chyba powinniście się dokocić, szkoda nie wykorzystać takiego terenu.. i serca :wink:

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Pt lip 07, 2006 17:48

Kaska pisze:korzystajcie z minaturki ( drugi link od gory ) -a otworzy sie wieksze po kliknieciu

Wiem, wiem 8)

Kaska pisze:ulatwi ogladanie uzytkownikom z wolniejszymi laczami

No fakt, o tym nie pomyslalem :oops:
To takie przyzwyczajenie z forum fotograficznego :roll:

adoptujkotazeschroniska pisze:o mamo.. tez bym chciała zeby mi ktoś taki plac zabaw wybudował

Się polecam 8)

adoptujkotazeschroniska pisze:btw.. coś tak czuję , że chyba powinniście się dokocić, szkoda nie wykorzystać takiego terenu.. i serca

Spoko, spoko :!:
Wszystko w swoim czasie :P

Rafi.

ravikaja

Post » Pt lip 07, 2006 17:49

Rafał woliera suuuper :lol: , niech Klemensowi idzie na zdrowie, tylko jakąś trawkę posiejcie bo się chłopak ubrudzi ziemią. Woliera jak woliera ale mnie Klemens interesuje, co u niego i jak mu się podoba nowy apartament? Może być zilustrowane zdjęciami :lol: :lol: , czyli woliera plus rezydent na włościach. Mnie przybył sparaliżowany maluch pod opiekę, więc od razu nie zauważyłam zmian u Was w temacie ale już to nadrabiam :D . Pozdrawiam!!
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Pt lip 07, 2006 17:55

gattara pisze:Rafał woliera suuuper :lol: , niech Klemensowi idzie na zdrowie, tylko jakąś trawkę posiejcie bo się chłopak ubrudzi ziemią. Woliera jak woliera ale mnie Klemens interesuje, co u niego i jak mu się podoba nowy apartament? Może być zilustrowane zdjęciami :lol: :lol: , czyli woliera plus rezydent na włościach. Mnie przybył sparaliżowany maluch pod opiekę, więc od razu nie zauważyłam zmian u Was w temacie ale już to nadrabiam :D . Pozdrawiam!!

Luzik- trawka będzie niedługo wysiana :)
A Kleme na włościach może dziś sfotografuję, jak tylko wrócę do domku, czyli ok 21. Mam nadzieję, że nie będzie za ciemno :?
Generalnie komplikacje pokastracyjne praktycznie zupełnie zniknęły- uffff.

Kurde, szkoda tego Twojego nowego kiciaka sparalizowanego, ale dobrze, że sa takie osoby jak Ty, które potarfią się takimi bidulkami zająć- ogromne BRAWO dla Ciebie :wink:

No i dzięki za systematyczne komentarze :)
R.

ravikaja

Post » Pt lip 07, 2006 18:29

3,5 h wybiegu mamy dzis za soba, jeszcze wieczorkiem rodzinnie wszyscy razem wyjdziemy :D
No i tak jak pisze gattara, wraca caly okurzony po sam czubek ogonka :lol: dzis wyjatkowo solidnie wytarzal sie w tym piachu, nic innego mi nie pozostalo jak namoczyc recznik i zrobic mu mala froterke. Po wszystkim sam sie "wytrzepal", az poszla chmurka kurzu.
Pytasz jak mu sie podobaja spacerki, wiec juz zdecydowanie pewniej sie czuje, nie chodzi juz z niskim tylkiem.No i co najlepsze, ani na chwile nie zmruzy tam oka, wszystko go interesuje, ale najlepsze harce i tak odstawia w domu.Moze sie tam tak fest jeszcze nie zaaklimatyzowal.No i apetyt mu sie wyostrzyl na powietrzu.Biegne cos mu uszykowac.
Kasia

ravikaja

Post » Pt lip 07, 2006 18:45

Cześć, włączam śledzenie Waszego watku, kocio fantastyczny, woliera godna króla...może lepiej trawkę z rolki wyłożyć, to będzie piękna od razu, bo jak wysiejecie a on nadal się będzie tarzał, to za szybko nie urośnie :wink:

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Pt lip 07, 2006 19:35

izaA pisze:Cześć, włączam śledzenie Waszego watku, kocio fantastyczny, woliera godna króla...może lepiej trawkę z rolki wyłożyć, to będzie piękna od razu, bo jak wysiejecie a on nadal się będzie tarzał, to za szybko nie urośnie :wink:

Dzięki Izka, za uznanie :)
A wiesz, że juz myślałem o gotowej trawce. To się chyba darń nazywa czy jakoś tak. Bo po wisianiu, to niedość, że dobre 5 dni by Klem nie mógł wychodzić, to jeszcze to nawadnianie etc... :?
Tylko kwestia tego, ile taka trawka w rolce kosztuje, bo tani taki byznes z pewnościa nie jest :(

ravikaja

Post » Pt lip 07, 2006 19:37

izaA SERDECZNIE WITAMY W NASZYM WATKU!!!
trawka z rolki- dobry pomysl :idea:
a Z Rafciem to doslownie telepatia :lol: w tym samym momencie grzebiemy na MIAU :D i witamy nowa wielbicielke Klemy :ok:
K.

ravikaja

Post » Pt lip 07, 2006 20:32

Dużo tej trawki Wam nie potrzeba, a jak sami ułożycie to i taniej będzie 8) jeśli chodzi o podlewania, to bez względu na to, jak ją "stworzycie" to każda murawa wody potrzebuje...u nas firma od takiej trawy nazywa się ROLTRAW - no jaka znacząca nazwa...pewnie są też inne, ale ta ma taką fajna nazwę , że zapamiętałam, jak zobaczyłam ich samochód :lol:

Ktoś zapytał Anglika, jak oni to robią, że mają takie piękne trawniki?
- Lać i deptać, lać i deptać i tak przez 300 lat :lol:

Mam nadzieję, że wy osiągniecie to szybciej :wink:

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Sob lip 08, 2006 9:45

Wczoraj Klemens zawarl znajomosc z sympatyczna panienka-Jork.
Od samego poczatku byli przyjaznie nastawieni do siebie, z czego sie ucieszylismy. Tzn ze drugiego kotka rowniez przyjalby pokojowo :lol:
Rafal pewnie wrzuci jakies fotki z wczorajszego spotkania noca. Hurra :!: :!: :!:

ravikaja

Post » Sob lip 08, 2006 12:00

Haha :)
Widzę, że Kachna mnie już ubiegła i o wszystkim poinformowała forumową brać :wink:

A oto krótkie migawki:

1. Na początku było poznawanie... Farka to 2,5 roczny York, ale stanowi może 1/3-1/2 tego co Klemens, więc była troszkę płochliwa i jak tylko Klem wychodził z inicjatywą poznania i podchodził, to Biedulka się cofała, albo uciekała pod nasze nóżki :( Nie ukrywam, że Klem tez się czuł przez pierwsze minuty niepewnie i jak sunia podchodziła na blizej niż pół metra, to Jego ogon znacznie zwiększał swoją objętość :twisted:
http://img90.imageshack.us/img90/5976/pict33043pb.jpg

ravikaja

Post » Sob lip 08, 2006 12:55

Wypuszczacie takiego ogromnego kota na taką maleńką psinkę, trudno się dziwić że suczka ucieka w popłochu :lol: :lol: .Wasz Klem to przecież tygrys bengalski wcielony :wink:
A poważnie skoro Klemens przyjaźnie podchodzi do pieska to i z drugim kotem szybko się dogada, nawet nie zauważycie kiedy we dwóch będą roznosić wolierę. Czego Wam z całego serca życzę, bo nie ma to jak zadowolone koty :D
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Sob lip 08, 2006 14:35

ravikaja

[poprzednia][następna]