Biznes i Serwis. Kochany Tuptus juz za TM :( cudu nie bylo:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 07, 2006 7:16

ale Wam dobrze :D

a my musimy znosić te upały w mieście :(
jedynie mała Wanilka łazi u babci po drzewach - ehhh takiej to dobrze 8)
kartkę jakąś przyślijcie albo cóś ? ;)

no i wybiegajcie sie także za nas :D

wanila

Od: Pon cze 13, 2005 16:25

Post » Pt lip 07, 2006 7:28

Dwupak, jak ja zazdroszczę Wam wyjazdu! A tu tak gorąco, że nawet Dużej siły odbiera :( Odgraża się, że w poniedziałek wysadzi w powierze jakiś urząd, co to se kpiny z obywateli robi :evil: . A potem wyjedziemy. Działki tam nie ma, ale jest duża paprotka na szafie i balkon:).

Chłopaki, piszcie!!!!!

Wasz starszy kumpel Toffik
Toffinek 2005-2020, Chanell 24.04.2015 u mnie od 27.06.2020
Obrazek

matka maruda

Od: Pt lis 11, 2005 10:53

Post » Pt lip 07, 2006 7:40

Bawcie się dobrze chłopaki i dajcie Dużej wypocząć :wink: , a potem wracajcie i pszcie jak było na zielonej trawce :D

gagatek

Od: Wto wrz 20, 2005 16:11

Post » Pt lip 07, 2006 7:54

tylko się za bardzo nie opalcie, Dwukot :D Bo skóra Wam zlezie :D
bawcie się dobrze, nie jedzcie byle czego i męczcie Dużej - ona też ma wakacje :D

czekam na Wasz powrót z utęsknieniem :D
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt lip 07, 2006 8:01

Na wszelki wypadek spisujcie pamiętnik w realu. Duża wam wyjaśni, co to jest długopis, bo papiery poznałyscie wczoraj. I oddajcie ten rachunek, bo jak prąd odetną to nie będziecie miały dostępu do kompa!
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Od: Wto maja 02, 2006 7:58

Post » Pt lip 07, 2006 9:23

Rachunek za prad to nie my wsadzilismy w mysia dziure :P slowo dwukota ze w tych papierach co wywalilismy wczoraj go nie bylo :!:
sprawdzimy czy duza zapokowala krem z filtrem.. zeby skora nam nie schodzila ;) i wogole czy wszytsko wziela co bedzie NAM potrzebne :D
Lecim przejzec bagaze ;)
Jakzdazymy to siem odezwiewmy .. a jak nie to w nastepna niedziele bo to beda wakacje bez neta :roll:
Trzymajcie sie Cioteczki i Futrzaki :D
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Pt lip 07, 2006 9:37

Pa pa, będziemy tęskinić.
Już tęsknimy.
Głaski dla dwóch małych ogrodników, wypoczywajcie, udanego urlopu Gosiu :D
Tylko tu wróćcie :!:
moja trójka ObrazekObrazekObrazek

Punto [*] 03.08.2013.

dzioby125

Od: Pt paź 21, 2005 20:03

Post » Wto lip 18, 2006 6:34

No to po wakacjach :( a fajnie bylo :D chociaz poczatek nie byl taki fajny :P
Duza spelnila obietnice i .. wywiozla nas .. na dzialke oczywiscie razem ze soba :D tyle ze wczesniej zawitalismy do tej Duzej w zielonym - na jej szczescie ;) tylko nas obmacala i obejrzala uszy, Duza zakupila zarelko i .. pojechalismy :!: W samochodzie tradycyjnie dalismy koncert na 2 glosy a ze bylo goraco jak w piekle Duza wziela nas na smyczki (kupila drugi komplet) i pozwolila polazic troche po samochodzie - najfajniej bylo na tylnej polce kiedy widzialo sie zszokowany wzrok kierowcy jadacego za nami :lol:
Jak dojechalismy trzeba bylo zwiedzic i zagospodarowac nasz wakacyjny pokoj. Starsza Dwunozna zaraz wyniosla z niego kwiatki :twisted: ale firanke zostawila wiec bylo sie na czym bujac w pogoni za latajacymi :D bo oczywiscie na poczatek wybilismy wszelkie robactwo 8)
Pozniej trzeba bylo zwiedzic podworko (niestety w tych okropnych szelkach, w ktorych szczegolnie ja Biznes wygladalem kretynsko :twisted: - kto to widzial zeby szanujacy sie Kocur lazil w czerwonym :?: :evil: Serwis dostal przynajmniej szaro-czarne - tez wygladal jak kretyn ale mniejszy niz ja ;) )
Na podworku jakos sie zmienilo - to co kiedys bylo fajne, miekkie i zielone teraz miejscami wysuszone i trzaskalo pod lapkami 8O ale i tak pobiegalismy sobie :D Serwis nauczony doswiadczeniem z poprzedniej wizyty unikal tych pasiastych latajacych powiedzialem mu ze jest mieczak i polowalem na nie - do czasu kiedy mnie to male bydle nie upier... w lapke :twisted: Coz Kot tez uczy sie na bledach..szkoda ze wlasnych :twisted: ale dobrze ze sie uczy ;) - obydwaj unikalismy tych latajacych i jadem klujacych :evil:
Tak mniej wiecej minal nam piatkowy wieczor i sobota na poczatku wakacji :D (reszta relacji pozniej :D)
Obrazek

goska_bs

Post » Wto lip 18, 2006 7:20

Witajcie :D
I piszcie, jak było :D
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

Post » Wto lip 18, 2006 7:27

O, widzę, że wakacyjna saga sie szykuje! dobrze, że juz jesteście, tylko wasza duża pewnie mniej szczęśliwa z końca urlopu. A wiecie, że u nas na koloniach jest Iwo? Mama mówi, że ma cos po was, czyżby jej chodziło o zmniejszająca się liczbę kwiatków i inne tego typu niespodzianki? On nawet tego prymusa Tymka nauczył doniczki zrzuczać! A ja Maybe jak zwykle jestem naj! Gdybyście mogli posłuchać trójtupotu dwunastonoga w naszym wykonaniu!
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Od: Wto maja 02, 2006 7:58

Post » Wto lip 18, 2006 7:37

Napiszemy cd ale jak Duza wroci z pracy bo nasze lapki dopiero przyzwyczajaja sie do klawiatury ;) poza tympo domu lataja takie male biale kuleczki :D duza mowi ze to styropian bo nam blok ocieplaja - jak zwal tak zwal - fajnie sie to gania ;) szkoda tylko ze za oknem laza jacys obcy 8O i do tego straaasznie halasuja :evil:
Iwo Ty na tych koloniach to nie rozrabiaj zbytnio ;) zostaw jakies kwiatki na pozniej ;)
Obrazek

goska_bs

Post » Wto lip 18, 2006 7:39

O, fajnie że jesteś :D
Mam nadzieję że wypoczęta :D
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Wto lip 18, 2006 8:36

Stęskniliśmy się za Wami :D
Dobrze ,że jesteście cali i zdrowi :D
A wakacje fajna sprawa ,prawda :?:
My liczymy już dni do wymarzonego odpoczynku, narazie dzieci same odpoczywają :)
Ale 29 lipca też wyruszamy na wspólne wakacje :D

Monika L

Od: Śro wrz 21, 2005 14:53

Post » Wto lip 18, 2006 8:42

Miło Was znowu widzieć :wink:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Wto lip 18, 2006 8:57

witaj, Gosiek, po urlopie :D i zapodawaj nam tu regularnie kolejne odcinki "Sagi Wakacyjnej, czyli Dwukot na koloniach" :D

BTW mam dla Ciebie naklejki :)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

[poprzednia][następna]