Księżniczka Sisi już w domku, w królewskim Krakowie :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 23, 2006 14:35

Tak sobie właśnie z sentymentem przeglądałam stare strony wątku Sisi i znalazłam taki opis:

safiori pisze:Prześliczna bura z rudymi promykami w białych skarpetkach tylko się zakochać. :1luvu:

Prześliczna to ona jest napewno, bura też, ale tych rudych promyków w białych skarpetkach to za choinkę nie mogę znaleźć :lol:

jovu

Od: Czw maja 04, 2006 20:27

Post » Pon lip 03, 2006 19:30

Wyjazd intergracyjny.

W ten weekend byłam z kotami na wsi na działce. Wielość atrakcji, najazd dzieci i dużej ilości innych stworzeń tak umęczył kotki, że kiedy Ksenia dosiadła się na okno SIsi to ta nawet nie protestowała. Dzięki temu w końcu mogłam im zrobić wspólne zdjęcie. Dodam że to największa bliskość na jaką do tej pory się zdobyły:

Obrazek

Po chwili Si stwierdziła że jednak trochę za blisko ale nie uciekła :!:

Obrazek

Nie jest to jeszcze miłość ale i tak duży postęp w bliskości :lol:
Ksenia i Sisi... Zdjęcia uciekły.

Obrazek
Obrazek

jovu

Od: Czw maja 04, 2006 20:27

Post » Czw lip 06, 2006 11:01

jovu :1luvu:

Ksenie i Sisi to są prawdziwe księżniczki :love:
zdjęcia piękne :D
prosze o więcej :)

mam nadzieję, że sprawdziłać czy pod poduszeczkami nie było jakiegoś groszka, bo biedne by spać nie mogły :twisted:
Obrazek

Ania Z

Od: Śro lip 07, 2004 10:34

Post » Czw lip 06, 2006 19:43

jovu pisze:Tak sobie właśnie z sentymentem przeglądałam stare strony wątku Sisi i znalazłam taki opis:

safiori pisze:Prześliczna bura z rudymi promykami w białych skarpetkach tylko się zakochać. :1luvu:

Prześliczna to ona jest napewno, bura też, ale tych rudych promyków w białych skarpetkach to za choinkę nie mogę znaleźć :lol:

Szukaj szukaj a znajdziesz :D :D
Ona jest śliczna i wiesz dużo ludzi ma taki zestaw kolorystyczny czarno bury ciekawe czemu?
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

[poprzednia]