Moderator: Estraven
mary2004 pisze:Gdzie te prywatki niezapomniane, gdzie te dziewczyny, gdzie tamten czas, gdzie wielbiciele rudych futerek, czy jeszcze pamiętacie nas?
Kattys pisze:mary2004 pisze:Gdzie te prywatki niezapomniane, gdzie te dziewczyny, gdzie tamten czas, gdzie wielbiciele rudych futerek, czy jeszcze pamiętacie nas?
Nie
FK_ pisze:Hej hej
Jaki jest "stan" rudziaszków na dzień dzisiejszy?
Bo kilka osób widząc mojego Tygrysa mówi "no ja właśnie szukam rudego ale nie mogę znaleźć!" - więc próbuję w pamięci odszukać kto by się pisał
Na pewno zaraz wkleję temat mojej koleżance:-)
mary2004 pisze:Gdzie te prywatki niezapomniane, gdzie te dziewczyny, gdzie tamten czas, gdzie wielbiciele rudych futerek, czy jeszcze pamiętacie nas?
Ivette pisze:mary2004 pisze:Gdzie te prywatki niezapomniane, gdzie te dziewczyny, gdzie tamten czas, gdzie wielbiciele rudych futerek, czy jeszcze pamiętacie nas?
umarły juz z porządania![]()
albo teraz szukają zielonych czy fioletowych kotów...az poszukam tych wątków, może pw wysłac z "ofertą"??
FK_ pisze:Hej hej
Jaki jest "stan" rudziaszków na dzień dzisiejszy?
Bo kilka osób widząc mojego Tygrysa mówi "no ja właśnie szukam rudego ale nie mogę znaleźć!" - więc próbuję w pamięci odszukać kto by się pisał
Na pewno zaraz wkleję temat mojej koleżance:-)
Użytkownicy przeglądający ten dział: bettysolo, Blue, kasiek1510, puszatek, Wix101 i 228 gości