Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ech... tak poważnie to nie jest to takie prostemjs pisze: To jest jak najbardziej poważny post i proszę nie traktować go jako żartu, bądź namiastki komplementu
już ja wiem...zosia&ziemowit pisze: co Ty wypisujesz![]()
![]()
![]()
agata-air pisze:Właśnie zobaczyłam najpiekniejszego kota świata...DZIDZIA jestes moim idealem
O-l-g-a pisze:agata-air pisze:Właśnie zobaczyłam najpiekniejszego kota świata...DZIDZIA jestes moim idealem
nie tak predko
do Dzidzi juz od dawna jest kolejka wielbicieli
mjs pisze:Ziemowicie, powinieneś zastanowić się nad książkowym wydaniem fotografii Dzidzi opatrzonych komentarzami. Taki komiks, nie umniejszając wartości Twojej twórczości...365 scenek, na każdy dzień roku.
To jest jak najbardziej poważny post i proszę nie traktować go jako żartu,
bądź namiastki komplementu
ja też popieram... tylko realizm podpowiada, żeby popierać wyłącznie teoretycznie, bo jak zrobiłem wystawę zdjęć kocich to dotąd nie mogę się wygrzebać z długów...MiLisek pisze:mjs pisze:Ziemowicie, powinieneś zastanowić się nad książkowym wydaniem fotografii Dzidzi opatrzonych komentarzami. Taki komiks, nie umniejszając wartości Twojej twórczości...365 scenek, na każdy dzień roku.
A jak mówiłam o kalendarzu, to Ziemowit mnie obśmiał. A okazuje sie, ze nie ja jedna mam takie skojarzenia. Popieram !!!!
ziemowit pisze:ja też popieram... tylko realizm podpowiada, żeby popierać wyłącznie teoretycznie, bo jak zrobiłem wystawę zdjęć kocich to dotąd nie mogę się wygrzebać z długów...MiLisek pisze:mjs pisze:Ziemowicie, powinieneś zastanowić się nad książkowym wydaniem fotografii Dzidzi opatrzonych komentarzami. Taki komiks, nie umniejszając wartości Twojej twórczości...365 scenek, na każdy dzień roku.
A jak mówiłam o kalendarzu, to Ziemowit mnie obśmiał. A okazuje sie, ze nie ja jedna mam takie skojarzenia. Popieram !!!!
wydanie kalendarza skończyło by się pewnie tym, że zamieszkałbym w schronisku, w kojcu dla kocórkówi niby wszystko fajnie tylko ta, kurna, kastracja mnie trochę niepokoi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Tygrysiątko i 34 gości