Moderator: Estraven
poolka pisze:my własnie wrocilismy z 20. minutowego spaceru. Dopadły nas dzieci, a nie uwierza ze taki mały "uwaga gryzie i drapie". Wyrwalismy im sie, a właśnie dziewczynki stwierdzily ze Leon pachnie czekoladom, chociaz ja czuje od niego jedynie karme
poolka pisze:my własnie wrocilismy z 20. minutowego spaceru. Dopadły nas dzieci, a nie uwierza ze taki mały "uwaga gryzie i drapie". Wyrwalismy im sie, a właśnie dziewczynki stwierdzily ze Leon pachnie czekoladom, chociaz ja czuje od niego jedynie karme
all pisze:Niedawno wróciłam do domu ze sklepu i kupiłam szeleczki. Czarne trixie bez paska po brzuchem. Luna była senna więc zajęłam ją zabawą, a moja mama miarą krawiecką odmierzyła ile ma na szyji i brzuszku i uregulowała. Luna leżała i patrzyła co robimy. Potem założyłyśmy jej je i nie było zadnej reakcjipoleżała chwile, a potem wstała i pospacerowała po mieszkaniu. Poszła coś zjeść itd. Dopiero kiedy położyła się w transporterku, żeby się zdrzemnąć to przeszkadzały jej w myciu więc zdjęłam. Myślałam, że bedzie się kładła na ziemi i nie zrobi ani kroku, a ona nawet nie zwróciła na nie uwagi. Potem poćwiczymy z smyczą
all pisze:Dwa wyjścia do weta? To tak jak by raz na rok...
poolka pisze:tak swoja droga enduro to kobiete z kotem na smyczy to ja sobie wyobrazam, ale mezczyzny za nic nie moge.Przepraszam za dyskryminacje
enduro pisze:poolka pisze:tak swoja droga enduro to kobiete z kotem na smyczy to ja sobie wyobrazam, ale mezczyzny za nic nie moge.Przepraszam za dyskryminacje
przyzwyczaiłabyś się do tego widoku, gwarantuję
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 150 gości