Noski rosna glownie wzdluz, ja nie recze CO z nich wyrosnie.
A ze nie ma Noskow, a kotow nie brakuje - i moze moze ktos zechce nas poczytac - nowy wateczek.
Na rozgrzewke, kocia Niania nr 2

DO adopcji :
Otiś

Trzech burych braci, slodkich towarzyskich rozmruczanych. Urodzonych w drugiej polowie czerwca malych rozrabiakow.
Klusia i Bączek

ur na poczatku lipca, mialy zostac utopione.
Psotka
Malenkie kociatko z ropa zamiast pyszczka podrzucone do weta
Nie umiela jesc, wetka chciala odwiezc ja do schroniska, na pewna smierc. Oczka udalo sie uratowac, jedno zostalo z bielmem.

Julcia, siostrzyczka Misia Haribo i co. O polowe mniejsza od chlopcow, dlugo zamierzala przeniesc sie na tamten swiat. Zdrowieje pieknie. SLodka grzeczna, rozmruczana. Koci ideal, wcielenie kociej milosci

Kreseczka
kocia ze Skweru Kosciuszki, sliczna i zainteresowana czlowiekiem. Slodka i madra.

Pinky
Malenstwo zlapane na dzialkach, chore i zaglodzone, smutne. Lagodna kochana koteczka.

Wredka
KOciczka po przejsciach, ktos w nia rzucil petarda, ktos inny przejechal ogon. Bardzo oddana, potrzebuje wyjatkowych opiekunow. Wysterylizowana.
Kizia
Sliczna madra zdrowa i wysterylizowana kicia, wyrzucona przez opiekunow. Rozkochana w ludziach, troche psia - biega przy nodze. Dom na dobre i na zle potrzebny na cito.
Zizou

Znalazly dom
Suzi

10 letnia sunia wyrzucona z samochodu przy obwodnicy, zagodzona, z udarem slonecznym. Ma forumowy dom u Kaski

Haribo

Sofia

Luca

dziewczynki mieszkaja u mojej Bezst Friend z kocurkiem Mleczko

Romuś

Adoptowany przez Kinge 29.07.06
Śmietanka

Przyniesiona do schroniska w worku foliowym chora dzika koteczka ze smietnika, uratowana przed schroniskowym glodem i zimnem, zakochala sie w ludziach z calej sily. Śmietanka jest bardzo rozmruczana, towarzyska, chetna do zabawy. Kocha caly swiat i bardzo potrzebuje milosci. Jest czusciutka, w pelni kuwetkowa. Do adopcji wylacznie jako kot niewychodzacy.
kocia znaazla swoje miejsce na zawsze - u Pieguska i Jej TZ, doskonaly dom dla doskonalego kota