aamms_juniorki pisze:tak nastąpiły zmiany... ale jeszcze nie wiemy jakie...
Swietnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aamms_juniorki pisze:tak nastąpiły zmiany... ale jeszcze nie wiemy jakie...
aamms pisze:El;żbieta, też żałuję..![]()
A mamusia całkiem nie do oswojenia?
adoptujkotazeschroniska pisze:juniorki... jak wy je oddacie?takie cudeńka...
aamms_juniorki pisze:Banda może i kochana ale juz wiemy który zostaje...Zostaje Jacek bo wierny jak pies i kochaniutki. Nie twierdze ze reszta nie jest kochana ale jakoś charakterem pasuje do mnie i Oskara. Rudy do adopcji i Placus tez.
aamms_juniorki pisze:Banda może i kochana ale juz wiemy który zostaje...Zostaje Jacek bo wierny jak pies i kochaniutki. Nie twierdze ze reszta nie jest kochana ale jakoś charakterem pasuje do mnie i Oskara. Rudy do adopcji i Placus tez.
Elżbieta P. pisze:aamms_juniorki pisze:Banda może i kochana ale juz wiemy który zostaje...Zostaje Jacek bo wierny jak pies i kochaniutki. Nie twierdze ze reszta nie jest kochana ale jakoś charakterem pasuje do mnie i Oskara. Rudy do adopcji i Placus tez.
Brawo.
Jacuś będzie naukochańszym kotem na świecie (bo pasuje charakterem do opiekunów).
Rudy napewno znajdzie dom. Jest taki śliczny, że będziecie mogli zrobic selekcję wśród kandydattów na opiekunów , by wybrać najlepszego.
A Placusia trzeba próbowac dołączyć do któregoś z braci. Może być jako premia do Rudego lub towarzysz zabaw dla Jacka.
aamms_juniorki pisze:Rudy do adopcji i Placus tez.
Użytkownicy przeglądający ten dział: banka, Google [Bot], Silverblue i 83 gości