powiadomienia?

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 23, 2006 8:29 powiadomienia?

no... gdzieś wciągnęło powiadomienia o pw i o dopisanych postach w subsrybcjach 8O
...się miał zepsuło, czy gdzieś wciąga po drodze? na dwóch róznych serwerach mamy pocztę poustawianą, to raczej jakby po drodze, to na jeden by działało... :roll:
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Od: Wto wrz 07, 2004 19:06

Post » Pt cze 23, 2006 10:07

chiba ruszyły 8)
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Post » Pon cze 26, 2006 7:39

a jednak nie przychodzą :(

ziemowit

Post » Śro cze 28, 2006 8:44

Przychodzą, przychodzą 8)
Our survey of households in seven U. S. regions demonstrated that few citizens have bothered to equip themselves with fireproof suits and extinguishers to deal with volcanic upheaval, solar flares, or the Lord's purifying flame.

TŻ Oberhexe

Od: Nie kwi 13, 2003 0:05

Post » Śro cze 28, 2006 16:02

no, chyba zaczęły już normalnie... :roll:

ziemowit

Post » Pon lip 03, 2006 8:37

Wy narzekacie, na brak powiadomien, a u mnie się mnożą niemiłosiernie (i to puste powiadomienia)...
Onet mnie przeprasza, a ja już skasowałam 50 powiadomien wyslanych 1 lipca o 22.51...

W akcie desperacji odznaczylam śledzenie tematu, pomimo że sama go założyłam... ale to mnie nie ratuje.
Dziś rano na dzien dobry odebralam kolejne powiadomienia o treści.

UWAGA -----------------------------------
* Treść tego listu jest tymczasowo niedostępna.
* W razie konieczności możesz się skontaktować z nadawcą listu:
"forum@miau.pl"
Data wysłania listu: "01/07/2006 22:51:45"
Temat: "Powiadomienie o Odpowiedzi - Pankracy Pingwin - =SO-8859-2?Q?krótka?=dopcja i powrot na sygna"
używając funkcji "Odpowiedz" w swoim programie pocztowym.
List o którym mowa znajduje się pod tym adresem:
http://poczta.onet.pl/login.html?e=agat ... 6f%3D0%26p%
* Przepraszamy za zaistniałe niedogodności, Zespół OnetPoczty
----------------------------- UWAGA ---------------------------------

Czy ktoś wie, w jaki sposób rozwiązać ten problem? Ratunku, tonę w mailach... :roll: :roll:

Agalenora

Od: Pon lis 14, 2005 23:49

Post » Wto lip 04, 2006 8:49

ja tam się już załamałem - przychodzą w kratkę... czasami normalnie, czasami ani powiadomienia o postach w obserwowanych tematach są a nie ma o pw, czasami nie ma nic, a czasami wsio przychodzi... :evil:

ja to sobie tak tłumaczę, że na wakacje na routach redukują pobór mocy i zatrudniają takie osoby z interwencyjnych, co to - jak w starych centralakach telefonicznych - przełączają wtyczki jak jest połączenie :P i czasami się cóś zgubi :P

ziemowit

Post » Wto lip 04, 2006 9:09

Czasami antypsamy tak dzialaja, jak wiadomosci przychodza sporadycznie to przepuszcza, jam masowo z jakiegos serwera to traktuje jako spam.

Onet zdaje sie ma takie zabezpieczenie.

lrafal

Od: Czw sty 31, 2002 15:24

Post » Wto lip 04, 2006 10:50

tak myślałem, że może flagować... ale to gdziesik po drodze, bo na obu serwerach gdzie mam pocztę miau nie ma oznaczenia spamowego 8)

pokopane jakieś zresztą te automaty filtrowe mają, bo spokojnie potrafi wpaść 11... a nie ma nic, włażę - a tu trzy pw, czyli na ilość reagują to jak wiatr zawieje 8O

na marginesie i poniekąd ot - przychodziły takie do mnie z support(at)panavox.net że niby sprawdzają, czy ja jestem żywy użytkownik i mam się odmeldować że dycham... jakies, kurna, sterty i ni czorta nie dawało się toto oznaczyć spamem, dopiero pomogło odsyłanie do providera wszystkich tych śmieci z adnotacją "f...ing spamer" :lol:

ziemowit

Post » Wto lip 04, 2006 11:25

Agalenora pisze:Czy ktoś wie, w jaki sposób rozwiązać ten problem? Ratunku, tonę w mailach... :roll: :roll:
Miałam ten sam problem, w ciągu godziny mogło przyjść z 30 takich samych wiadomości :twisted:
Wejdź w podany link, zaloguj się i wykasuj wiadomości ze skrzynki odbiorczej. I już 8)
Obrazek

Projektowanie stron internetowych www.mirieldesign.com --- Genetyka: Dziedziczenie kolorów w pigułce, Inbred --- Koty norweskie leśne Skogkatt.pl

Miriel

Od: Czw lut 12, 2004 18:27