Mój piąty kot - barbarzyńska Salome - Ziemowit moja miłość

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 01, 2006 22:42

zosia&ziemowit pisze:
TyMa pisze:A kostimy kapielowe mają? Coby zgorszenia nie było!

:ryk: :ryk: TyMo o tym nie pomyślałam
podgladałem :oops:

... kąpały sie nago :!:
8O
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Od: Wto wrz 07, 2004 19:06

Post » Wto lip 04, 2006 8:43

schwam się za kontenerem - prawda, że mnie wcale nie widać? :lol: Obrazek

Obrazek masz ci los! ...zauważył :evil:

:lol: :lol: :lol:

Pozdrawiam - Salcia :D
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Post » Wto lip 04, 2006 9:36

ziemowit pisze:schowam się za kontenerem - prawda, że mnie wcale nie widać? :lol:

Kiedy Szarka wejdzie nam na stół, często próbuje schować się nawet za solniczką. Wygląda to rozkosznie.
Deli

Deli

Od: Nie cze 29, 2003 11:14

Post » Wto lip 04, 2006 9:52

A kuku! Widziałam cię! Teraz raz, dwa trzy, szukasz ty!
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Od: Wto maja 02, 2006 7:58

Post » Śro lip 19, 2006 11:03

Salmcia skorzystała z sesji prezencikowej Dzidzulca i wpadła w tło, pozowała jakoś wyjątkowo bez kokietowania, pewnie dlatego, że dawno zdjęć nie miała :D
Obrazek

ziemowit

Post » Śro lip 19, 2006 11:23

matko, jaka ona jest piękna :1luvu: coś niesamowitego....
czy ja sobie mogę alome ukraść na tapetę ? :oops:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro lip 19, 2006 11:33

Georg-inia pisze: czy ja sobie mogę alome ukraść na tapetę ? :oops:
to maleńkie jest na tapetę, to się porozjeżdża :roll:
jaką masz rozdzielczość monitora? :wink:

ziemowit

Post » Pt lip 28, 2006 13:33

Ojej - Dzidziulec mówił, że dzis goście przyjdą 8O Obrazek
i dlatego tak lata z mopem.
To ja się muszę choć umyć troszkę, Obrazek
żeby jakoś wyglądać przecież... i make-up...

pozdrawiam - Salomcia :D

ziemowit

Post » Pt lip 28, 2006 22:28

Gdzie byłas Salomciu, jak cię tak długo nie było?
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Post » Sob lip 29, 2006 11:01

TyMa pisze:Gdzie byłas Salomciu, jak cię tak długo nie było?
Cały czas tutaj, Ciociu TyMo :D , choć gorąco i chowałam się przed upałem. Dziś trochę dziwny dzień, starsze koty nic nie chcą powiedzieć co się stało, Perełka tylko coś tam bąkała pod nosem... 8O

Z tego wszystkiego dopadłam w nocy najpierw brodatego, a potem Florkę i pociumkałam, jak malutki kociaczek :oops:

Pozdrawiam - Salomcia :roll:

ziemowit

Post » Pt sie 04, 2006 1:01

Cześć, wpadam jak po ogień... szybko Wam opowiem, co słuchać i lecę!
Spadło na mnie teraz multum pracy, nie mam na nic czasu. Zostałam sama z grafikiem i dyżurami :evil:

Sójka to tylko wywala koła do góry i nic Obrazek,
Psójek zadekował się w jakimś kartonie i udaje paczkę 8O Obrazek

Florka siedzi ze skwaszoną miną Obrazek i ciągle płacze, że ją coś ząbki bolą,
ale jak tylko nikt nie widzi to prezentuje wszystkie zdrowe w całej okazałości Obrazek

Karusia to ostatnio w ogóle, nawet sfotografować sie nie da, ważna taka, bo ona spod banku, to jakieś konszachty ma z dwunogimi 8O

Prosiłam nawet Cykorię o pomoc w grafiku, posłuchała co mówiłam Obrazek
ale potem to tylko pokręciła odmownie głową Obrazek i poszła dalej spać Obrazek

...a na Perełkę to nie mozna liczyć - zresztą sami zobaczcie, czy na takie coś byście liczyli? Obrazek Obrazek

Tak więc zostałam sama z grafikiem, ja - czarna, malutka Salomcia, zapracowana tak bardzo, ze nawet o rujce to jeszcze nie myślę w ogóle.
Obrazek Obrazek i tylko mam nadzieję, że mnie ktoś choć odrobinkę, ociupinkę doceni :roll:

Pozdrawiam - Zapracowana Salome :D

ziemowit

Post » Pt sie 04, 2006 11:11

Salomciu, a to ci się dobrało towarzystwo kocich leniwców! U mnie też mieszka jeden kartonowy dekownik, który jest skonfliktowany z kartonowym drapaczem, więc ludzie się dziwią, że puste kartony po piwie znoszę, pewnie myślą, że po drodze wypijam. Jedna koleżanka powiedziała, że zrobiłam sobie ładne półeczki pod parapetem na płyty kompaktowe, tylko czemu jeszcze nie wyniosłam na śmietnik tych pustych kartonów pod nimi, bo szpecą mi pokój. Z trudem utrzymałam powagę.
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Post » Pt sie 04, 2006 11:24

Całkiem w nocy Salomcia zaczęła ciężką pracę nad poruszniem reszty leniwego stadka. Zanim położliśmy się spać to rozbrykała wszystkie koty 8O
Psójka wyciągneła z kartonu wykonując kilka skoków na wierzch, tak że w końcu załamała ten wierzch i wpadła na Psójka... :lol: :lol: :lol:

Dziwnie to - na początku w ogóle omijała Dzidzię, jak ta do nas przyszła, potem okazało się że obie zżyły się podczas polowań, teraz Salcia lata i szuka, wyraźnie tęskni. Przez to po kolei zaczepia wszystkie koty.

No, i niby jakiś tydzień, półtora młodsza od Sójek, a Sójeczka dawno po sterylce. A Salomka nie ma czasu myśleć o seksie, rujka się nie zapowiada, mimo iż niedługo będzie roczną koteczką.

A propos kartonowych dekowników - był w lecznicy Białas. Poza smykałką techniczną (wszystko potrafił otworzyć) był pasjonatem kartonowych pudełek. Jak mu się udawało bryknąć czasami na podwórko, to nie było problemów z szukaniem Białasa - wystarczyło postawić karton na środku i po jakiejś chwili zabrać z zawartością białasową w środku, :lol:

ziemowit

Post » Pt sie 04, 2006 14:42

a tak odpoczywa zmęczony mały kotecek
(dopiero niedawno się położyła - tyle było do nałobuzowania 8O )

Obrazek

ziemowit

Post » Pt sie 04, 2006 15:16

Odpoczywa po Dobrze Wykonanej Pracy... :wink:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

[poprzednia][następna]