Wujo program nagrał! W formie pliku na plycie dvd. Gdy odbiore plyte i zobaczymy, jaką ma to nagranie wielkość, moze zamiescimy na stronie RSOZ i wszyscy bedą mogli obejrzec?
Grupa Dobrze Utrzymanych Kotów! Cudnosci!!
Juz mnie nic i nikt nie powstrzyma przed wizytą w sobote u kociastych!! Chyba, ze ulewa...
Majka, dosiadamy naszych rumaków?
A moze i Drahma sie skusi? Że o Dzidzi_Nordysiowej nie wspomnę?
Pomyślę, ale już ostro zapowiadają kontrole na sobotę więc trzeba będzie do roboty , a szkoda może nie jestem czarownicą , ale miotłę to bym może znalazła
witajcie po drobnej przerwie! Skręca mnie, żeby odwiedzić Słodkości Kundelkowe, ale pochłaniają mnie przygotowania do wyjazdu. Ja nie wiem, jak wytrzymam dwa tygodnie bez Biedronki!!! I bez tej całej Kociarni...
GDYBY SKRZYŻOWAĆ KOTA Z CZŁOWIEKIEM, CZŁOWIEK ZYSKAŁBY, A KOT - STRACIŁ!
Słuchajcie- nie chcę tu robić reklamy pewnemu miłemu wujkowi wolontariuszowi, ale muszę pokazać, co nasza Jadzia z nim wyprawia Zawojowała go całkowicie, zresztą nie tylko jego- Jadzia jest tak niesamowicie słodką przylepą, że trudno ją wypuscić z rąk. Ona tez jest najszczęśliwsza, kiedy jest na rekach. Tylko nie wiadomo, koto kogo czulej pieści- czy Jadzia Dużego czy Duży Jadzię.
Przypominam: trafiła do Kundelka w maju, chyba skopana przez kogoś, utykająca na tylną łapkę i trochę powłócząca tylną część tułowia. Na dodatek okazało się, że w ciąży: malutka na sygnale jechała do lecznicy w trakcie poronienia.