mniejsza o program, byle ślicznota wydobrzała... czy dziś jakaś operacja??? jakbym mieszkała bliżej, to wybrałabym się własnoręcznie ukrzywdzić tych LUDZI (?) dlaczego nikt wcześniej oprócz tych kołków jej nie zauważył
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
Jaaaaaaaaaaasne...mogą nam pokazywać ludzkie trupy i dramaty, ale zwierzątko? Musi być śliczne, zdrowe i najlepiej malusie...cip, cip, cip... Ślicznie się wtedy komponuje z sielankową wakacyjną pseudo-rzeczywistością. Dla starych i chorych (ludzi też) nie ma miejsca...
A Młody Człowiek, który znalazł Czekoladkę na świadka też się nie nada? Rozumiem, że pewnie nic z tego nie będzie, ale ja bym sprawę jednak zgłosiła...Bo brak jakiejkolwiek reakcji odebrany będzie jako "nic się nie stało"...
Trzymam I cmokam w kaganiec...
No naprawde brak słów ,na każdym kroku znieczulica.Biedna jak ona musiała cierpieć ,tyle godzin bez pomocy.
Oczywiście najważniejsze jest jej zdrowie ,ale pseudo opiekunów bym nie zostawiła bezkarnych.
Potwierdza sie stosunek do zwierząt na wsi ,to tylko kot lub pies,oczywiście nie wszyscy tacy są ale jednak jest ich masa.
A co do telewizji naprawdę wstydu nie mają ,kojarzy mi sie to z minioną epoką ,pokazywać wszystko w pięknych barwach.
wystawiłam na bazarku słownik łacińsko polski cena 15(nie za wysoka?)zresztą to i tak niecała połowa jego ceny a praktycznie go nie używałam zainteresowanych zapraszam !pomóżmy temu kotku! http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=46083
Ja też mam wystawione parę rzeczy, proszę licytujcie dla Czekoladki,
już jutro pierwszy i pensje
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
Przepraszam, że dopiero teraz, dziś późno wróciłam ze schroniska. Czekoladka coś słaba i zmęczona. Rano zjadła dość porządne śniadanie, potem tylko dużo piła, jeść nic nie chciała. Nie chce chodzić i ćwiczyć łapki, zaszywa się w spokojnym kacie i śpi. Może to wina pogody Dopiero w poniedziałek ma ją wetka obejrzeć, mówi, że na razie nic wiecej nie jesteśmy w stanie zrobić, tylko czekać na działanie granuloflexu.
Żebym ja mieszkała bliżej A tak se tylko potrzymać mogę...
Czekoladko, właśnie pożarłam kolejną czekoladkę za Twoje zdrowie cholera, nie powinnam, d... rośnie, ale przynajmniej mam wymówkę tylko szybko wyzdrowiej, żebym za bardzo nie utyła