heh, widzialam juz to zdjecie
A co do Salome, jak dla mnie jest to najpiekniejszy forumowy kot, uwielbiam ogladac jej zdjecia
Moderator: Estraven

za to zadawanie się z innymi koteczkami to Sójeczek teraz oberwieBengala pisze: cześć Sójku - powiedziała czarniutka koteczka Nulka
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.anie pisze: na tym zdjeciu mine ma przeuroczą![]()
ten sam drapak, tylko włączyła kokietowanie - jako że nieco starsza troszku kiepski skan (bo - o ile pamiętam - to z negatywu) i malutkie jak na tapetę...anie pisze: musze sie przyznac, ze dlugo bylo u mnie w kompie na tapeciemam nadzieje, ze nie scigniesz mnie za prawa autorskie
![]()
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.ziemowit pisze:
troszku kiepski skan (bo - o ile pamiętam - to z negatywu) i malutkie jak na tapetę...

Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.u nas dziś też jakos mało tych kotów...TyMa pisze: Nawet nie wiedziałam, że mam tyle kątów do ukrywania się w domu!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości