Z Mokkunią będziemy wdzięczni za pomoc w dowiezieniu Sopocika na miejsce

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Rene pisze:Witaj covu, jak wspaniale cię słyszeć![]()
sorki, mam te zdjęcia drapaka, ale nie umiem ich zamieścić na forumnoga komputerowa jestem
![]()
Pozdrawiam cieplutko i życzę miłego dnia
mokkunia pisze:Rene! Mamy transport! Na tę niedzielę!![]()
Z Łodzi pod sam Kraków. Forumowy transport, Sopocik będzie pod super opieką!
Baaaardzo się cieszę! Zaraz napiszę Ci na maila szczegóły
Rene pisze:mokkunia pisze:Rene! Mamy transport! Na tę niedzielę!![]()
Z Łodzi pod sam Kraków. Forumowy transport, Sopocik będzie pod super opieką!
Baaaardzo się cieszę! Zaraz napiszę Ci na maila szczegóły
Strasznie się cieszę, tak jak Ty we środę, a może i jeszcze bardziejDziękuję
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rene pisze:Covu, mam nadzieję, ze Sopocik się szybciutko zaklimatyzuje, no i będę pisać co się u niego dzieję i jak dogaduje się z rezydentem.
A powinnam coś dokupić, zmienić? np. kuwetę, mieseczki mam dwie i dużą na suchą karmę... łojojoj
Georg-inia pisze:Cieszymy się bardzo, bardzo, że Sopot już w niedzielę będzie u Ciebie
![]()
![]()
![]()
![]()
Magija, wielkie dziękia tak się Mokkunia martwiła...
covu pisze:Rene pisze:Covu, mam nadzieję, ze Sopocik się szybciutko zaklimatyzuje, no i będę pisać co się u niego dzieję i jak dogaduje się z rezydentem.
A powinnam coś dokupić, zmienić? np. kuwetę, mieseczki mam dwie i dużą na suchą karmę... łojojoj
miska na wode wystarczy jedna.
na jedzonko jednak dalabym 2, nawet na suche... bo co zrobisz jak bedziesz musiala 2 koty na innych karmach trzymac?? najlepiej od razy daj im oddzielne miski
kuweta powinna wystarczyc jedna
Rene pisze:covu pisze:Rene pisze:Covu, mam nadzieję, ze Sopocik się szybciutko zaklimatyzuje, no i będę pisać co się u niego dzieję i jak dogaduje się z rezydentem.
miska na wode wystarczy jedna.
na jedzonko jednak dalabym 2, nawet na suche... bo co zrobisz jak bedziesz musiala 2 koty na innych karmach trzymac?? najlepiej od razy daj im oddzielne miski
kuweta powinna wystarczyc jedna
A wogóle jak to jest jak się ma dwa, trzy futeka? Pewnie weselej? Bo teoria, teorią, a praktyka wiadomo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 93 gości