Munio i Tola-dwa znaleziska czekają na dom

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw cze 29, 2006 21:18

hop maleństwa!
Obrazek Obrazek Obrazek

zapałka

Od: Nie sty 01, 2006 11:55

Post » Nie lip 02, 2006 18:01

hop
Obrazek Obrazek Obrazek

zapałka

Post » Wto lip 04, 2006 9:03

Kolejny dzień pełen wrażeń...Tola nam okulała :( Gdzieś chyba niefortunnie skoczyła i łapka troszkę opuchła w nadgarstku i boli :( Widać bo jej nie obciąża i chodzi na trzech...Wizyta u weta konieczna. Na szczęście łapka nie jest złamana.. Dostała zastrzyk przeciwbólowi i przeciwzapalny i teraz czekamy na poprawę... Na szczęście humor i apetyt jej dopisują :wink: Za to Munio ma się świetnie i zdobył względy mojej Wilmy :wink: Ona wylizuje go całego i oboje przy tym mruczą...uroczy widok :D No...i Munio już po pierwszym szczepieniu jest. Najgorsze jest to ,że przywiązujemy się do nich strasznie, bo to silniejsze od nas. Mój TŻ oswiadczył już ,że koty zostają i on ich nie odda...łomatko. Cztery koty w domu :?: 8O Czy to nie przesada :?: :roll:
Obrazek Obrazek Obrazek

zapałka

Post » Wto lip 04, 2006 13:17

zapałka pisze:Kolejny dzień pełen wrażeń...Tola nam okulała :( Gdzieś chyba niefortunnie skoczyła i łapka troszkę opuchła w nadgarstku i boli :( Widać bo jej nie obciąża i chodzi na trzech...Wizyta u weta konieczna. Na szczęście łapka nie jest złamana.. Dostała zastrzyk przeciwbólowi i przeciwzapalny i teraz czekamy na poprawę... Na szczęście humor i apetyt jej dopisują :wink: Za to Munio ma się świetnie i zdobył względy mojej Wilmy :wink: Ona wylizuje go całego i oboje przy tym mruczą...uroczy widok :D No...i Munio już po pierwszym szczepieniu jest. Najgorsze jest to ,że przywiązujemy się do nich strasznie, bo to silniejsze od nas. Mój TŻ oswiadczył już ,że koty zostają i on ich nie odda...łomatko. Cztery koty w domu :?: 8O Czy to nie przesada :?: :roll:

Fajny ten Twój TZ :) Cztery koty, to w sam raz, po dwa na każdego :twisted: Mam 5 i jest nieparzyście, trzeba coś z tym zrobić :wink:
Obrazek

mary2004

Od: Śro wrz 15, 2004 20:41

Post » Pt lip 07, 2006 8:18

mary2004 pisze:
zapałka pisze:Kolejny dzień pełen wrażeń...Tola nam okulała :( Gdzieś chyba niefortunnie skoczyła i łapka troszkę opuchła w nadgarstku i boli :( Widać bo jej nie obciąża i chodzi na trzech...Wizyta u weta konieczna. Na szczęście łapka nie jest złamana.. Dostała zastrzyk przeciwbólowi i przeciwzapalny i teraz czekamy na poprawę... Na szczęście humor i apetyt jej dopisują :wink: Za to Munio ma się świetnie i zdobył względy mojej Wilmy :wink: Ona wylizuje go całego i oboje przy tym mruczą...uroczy widok :D No...i Munio już po pierwszym szczepieniu jest. Najgorsze jest to ,że przywiązujemy się do nich strasznie, bo to silniejsze od nas. Mój TŻ oswiadczył już ,że koty zostają i on ich nie odda...łomatko. Cztery koty w domu :?: 8O Czy to nie przesada :?: :roll:

Fajny ten Twój TZ :) Cztery koty, to w sam raz, po dwa na każdego :twisted: Mam 5 i jest nieparzyście, trzeba coś z tym zrobić :wink:

:smiech3: :smiech3: zapewne z tym nie byłoby problemu...tak to prawda mój TŻ (nie chwaląc się) jest super..
A wracając do kociaków...Munio jest biedny. Po szczepieniu troche podupadł na zdrowiu. Temperatura prawie 41 stopni C, wyciek z oczu, i mała nadżerka na języczku :cry: Przez pierwszy dzień prawie non stop spał bidulek ..nie miał na nic siły. Oczywiście zaraz galopem do weta. Potwierdził,że to poszczepienne. Dzisiaj mija już trzeci dzień...codziennie dostaje zastrzyki na zbicia gorączki i przeciwzapalne no i codziennie traktuję go scanomune. Jest lepiej..apetyt i humor dopisują chociaż temperaturka jeszcze trochę podwyższona. Tola jeszcze nie szczepiona bo czekamy aż wszystko się unormuje po kuracji łapki. Wszystko dobrze wygląda, więc pewnie niebawem...ale czy ona też tak się rozchoruje po szczepieniu?? :(
Obrazek Obrazek Obrazek

zapałka

[poprzednia]