Śliczny jest i tak, jak pisałam życzę mu cudownego domu.
Dzięki za ciepłe słowa pod adresem małej Mańki. Z dużą radością dowiedziałam się, że następna dwójka kociąt (jej matkę wywalono w czasie mrozów bo była w ciąży) znalazła domy.
Pozdrawiam i dużo szczęścia dla Prezesa.
Była u nas wczoraj fajna ciocia. Odwiedziła Prezesika i przyniosła dla niego pychotki. Mały oczywiście pokazał na co go stać, najpierw się wdzięcząc a potem robiąć szalone rundki po pokoju. W zależnosci od tego co robil Prezesik, ciocia robila na zmianę tak i tak i tak
Czasem tak się cos blokuje! Mi ostatnio też nie chcą niektóre strony wchodzić. Próbuj, próbuj Odpowiedź udało Ci się wpisac do watku, więc musi być ok
Dzisiaj byłam u Prezesika, który teraz ma na imię Tolo Jest cudny. Uprawia z kotka rezydentką takie zapasy, że można by godzinami sie na nich gapić. Za uszami wyrosły mu takie dłuższe srebrne włoski, ktre wyglądają jak skrzydełka na chełmie Asterixa Wygląda pięknie i czuje się w nowym domku wspaniale!
cIOCIA cOOLcATY WIE... TOtoLOtek on na nas , my na Niego trafiliśmy.Jak mi sie uda cokolwiek zapanować nad aparatem i tymi wszystkimi klockami technicznymi ,to zaprezentujemy się cokolwiek szerzej, mimo tego,ze nie potrafię tak pięknie jak Wy pisać, ale będę sie starała.