Jeśli ktoś zechciałby dać domy tymczasowe to złapałabym dziczki, bo podwórko jest do tego stworzone takie typu rynna.
mój tel 607 198 729 PLIIIIZ <robi słodkie oczka> dzikuski wyglądały na zdrowe a przynajmniej uciekały sprawnie

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Katy pisze:Ale mniej więcej ile mogły mieć dzikuski? 8 tygodni? 4 miesiące?
Modjeska pisze:Vinn, może na dobry początek warto by odłowić kotki i wysterylizować? W ten sposób problem kociaków skończy się na tych co już są na świecie. Szczególnie tę cięźarną kotkę warto ciachnąć aborcyjnie. Kocur też się powinien załapać.
Wiesz może co się stało z poprzednimi miotami tej kotki?
Modjeska pisze:Vinn, nie obrażaj się.Klatka może się przydać. Piszę o wątpliwościach bo jestem odpowiedzialna za moje (i nie moje) koty. Do poniedziałku coraz bliżej a tym samym do mojej "wolności". Jesli kociaki nie będą zdradzały objawów kk, to przy podaniu osłonowo antybiotyku, sprawa nie jest beznadziejna.
Bardzo Cię proszę szukaj równolegle i staraj się złapać chociaż jednego kota na sterylizację żeby wywiezienie kociaków nie było "syzyfową pracą". Nawet mój dom nie jest bez dna a każdemu zwierzakowi trzeba poświęcić czas i uwagę. W tym tygodniu szczęśliwie wspomaga mnie córka ale potem zostanę sama z Tż-em, który ma za zadanie zdobyć kasę na życie i też może go nie być całymi dniami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości