moje grzybki dziękują :)- cdn

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 26, 2006 14:46

w sobote nie bło nic na poczcie dzisiaj jeszcze pedze tam zaraz po pracy :)
Obrazek

Formica

Od: Wto kwi 12, 2005 12:05

Post » Pon cze 26, 2006 15:09

Formica pisze:w sobote nie bło nic na poczcie dzisiaj jeszcze pedze tam zaraz po pracy :)

Dziś będzie na pewno :ok:
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Pon cze 26, 2006 19:12

Dzisiaj paka sma dotarła do domu :) kociaki wcinają aż miło , zaraz podziele do słoików coby świeze było :)

dziekuje wszystkim jeszcze raz :)
Obrazek

Formica

Post » Pon cze 26, 2006 19:49

Smacznego maluszki :love: rośnijcie zdrowo :ok:

Fraszka

Post » Śro cze 28, 2006 14:51

Dziś wpłynęło na moje konto jeszcze 28 zł od Kasi z Gdańska (podejrzewam, że to forumowa E-fka(?) i nie wiem co z tym fantem zrobić. Może jednak sprężymy się w kilka osób, żeby uzbierać 89 zł (darmowa przesyłka) na paczkę karmy dla mamy jojo z Katowic, która dokarmia sporo kotów i boryka się z ogromnymi problemami ze strony administacji osiedla i części mieszkńców. Pomóżmy Jej, żeby nie straciła zupełnie nadziei i wiary w ludzi. :)

Fraszka

Post » Śro cze 28, 2006 22:03

podbijam bo ważne i tylko dodam ,ze grzybki wybredne sa :( ale w sumie nie mają wyjscia i zajadają .

Jutro szczepię grzybki felisvaciem , czas ;eci i nawet nie zauważyła ze juz mozna bo po dokładnych obliczeniech okazało sie ze małe grzybki mają 6,5 tygodnia a starsze sa napewno starsze :) na szczeście malutkom podaję się połowe dawki wiec straszne koszta to nie bedą a jutro stosowne aukcje na kocim bazarku sie zaczynaja :)
Obrazek

Formica

Post » Czw cze 29, 2006 8:00

Fraszka pisze:Dziś wpłynęło na moje konto jeszcze 28 zł od Kasi z Gdańska (podejrzewam, że to forumowa E-fka(?) i nie wiem co z tym fantem zrobić. Może jednak sprężymy się w kilka osób, żeby uzbierać 89 zł (darmowa przesyłka) na paczkę karmy dla mamy jojo z Katowic, która dokarmia sporo kotów i boryka się z ogromnymi problemami ze strony administacji osiedla i części mieszkńców. Pomóżmy Jej, żeby nie straciła zupełnie nadziei i wiary w ludzi. :)

:ok: :ok: :ok:
prześlij mi na pw nr konta :) ,niewiele , ale chetnie się dołoże
ObrazekObrazek

Mała

Od: Śro gru 29, 2004 21:20

Post » Czw cze 29, 2006 8:19

Dzięki, już wysłałam. :ok:

Fraszka

Post » Czw cze 29, 2006 16:25

Trwały ustalenia, jaką karmę wysłać mamie Jojo, żeby było tego jak najwięcej. Najtańsza, wiadomo, jest kk i whiskas, ale takiego prezentu nie wypada robić nawet dziczkom. 8)
Zdecydowałam, po konsultacji z Gosiakiem, że kupimy 15 kg paczkę Puriny Catchow. Dzięki E-fce, leelex i Małej jest 60 zł :ok:, brakuje 68 zł. Czy ktoś nas jeszcze wspomoże? :P

Mam nadzieję, że nie masz mi za złe Formica, że kontynuuję tę sprawę w Twoim wątku. Dbam o to, aby nie spadł za nisko :wink: :)

Fraszka

Post » Pt cze 30, 2006 17:33

:D
to ja tez poprosze o nr konta
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Pt cze 30, 2006 23:01

Fraszka pisze:Trwały ustalenia, jaką karmę wysłać mamie Jojo, żeby było tego jak najwięcej. Najtańsza, wiadomo, jest kk i whiskas, ale takiego prezentu nie wypada robić nawet dziczkom. 8)
Zdecydowałam, po konsultacji z Gosiakiem, że kupimy 15 kg paczkę Puriny Catchow. Dzięki E-fce, leelex i Małej jest 60 zł :ok:, brakuje 68 zł. Czy ktoś nas jeszcze wspomoże? :P

Mam nadzieję, że nie masz mi za złe Formica, że kontynuuję tę sprawę w Twoim wątku. Dbam o to, aby nie spadł za nisko :wink: :)

Zdąże jescze cos wystawic na bazarek???? Może wylicytuje brakujaca kwote ?

Pei

Od: Wto wrz 27, 2005 13:55

Post » Sob lip 01, 2006 5:47

dziewczyny, jestescie kochane
:1luvu:
w imieniu maminych dziczkow dziekuje Wam serdecznie :oops:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.

Obrazek

jojo

Od: Pon kwi 26, 2004 19:52

Post » Sob lip 01, 2006 7:52

Pei pisze:
Fraszka pisze:Trwały ustalenia, jaką karmę wysłać mamie Jojo, żeby było tego jak najwięcej. Najtańsza, wiadomo, jest kk i whiskas, ale takiego prezentu nie wypada robić nawet dziczkom. 8)

Zdąże jescze cos wystawic na bazarek???? Może wylicytuje brakujaca kwote ?

Pei, wystaw fanta na innego potrzebujacego kociczka. juz resztę jestem w stanie dolozyć. :D
Dziękuję za odzew :ok:

Fraszka

Post » Czw lip 06, 2006 17:40

pani Małgosia(mama jojo) bardzo dziękuje :D , paczka doszła, z przygodami, ale doszła
jedzonko baaardzo kotkom smakuje :D
ObrazekObrazek

Mała

Od: Śro gru 29, 2004 21:20

[poprzednia]