Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Formica pisze:w sobote nie bło nic na poczcie dzisiaj jeszcze pedze tam zaraz po pracy
Fraszka pisze:Dziś wpłynęło na moje konto jeszcze 28 zł od Kasi z Gdańska (podejrzewam, że to forumowa E-fka(?) i nie wiem co z tym fantem zrobić. Może jednak sprężymy się w kilka osób, żeby uzbierać 89 zł (darmowa przesyłka) na paczkę karmy dla mamy jojo z Katowic, która dokarmia sporo kotów i boryka się z ogromnymi problemami ze strony administacji osiedla i części mieszkńców. Pomóżmy Jej, żeby nie straciła zupełnie nadziei i wiary w ludzi.
Fraszka pisze:Trwały ustalenia, jaką karmę wysłać mamie Jojo, żeby było tego jak najwięcej. Najtańsza, wiadomo, jest kk i whiskas, ale takiego prezentu nie wypada robić nawet dziczkom.![]()
Zdecydowałam, po konsultacji z Gosiakiem, że kupimy 15 kg paczkę Puriny Catchow. Dzięki E-fce, leelex i Małej jest 60 zł, brakuje 68 zł. Czy ktoś nas jeszcze wspomoże?
![]()
Mam nadzieję, że nie masz mi za złe Formica, że kontynuuję tę sprawę w Twoim wątku. Dbam o to, aby nie spadł za nisko![]()
Pei pisze:Fraszka pisze:Trwały ustalenia, jaką karmę wysłać mamie Jojo, żeby było tego jak najwięcej. Najtańsza, wiadomo, jest kk i whiskas, ale takiego prezentu nie wypada robić nawet dziczkom.![]()
Zdecydowałam, po konsultacji z Gosiakiem, że kupimy 15 kg paczkę Puriny Catchow. Dzięki E-fce, leelex i Małej jest 60 zł, brakuje 68 zł. Czy ktoś nas jeszcze wspomoże?
![]()
Mam nadzieję, że nie masz mi za złe Formica, że kontynuuję tę sprawę w Twoim wątku. Dbam o to, aby nie spadł za nisko![]()
Zdąże jescze cos wystawic na bazarek???? Może wylicytuje brakujaca kwote ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, szczurbobik i 33 gości