rudego kotka za 70 pln, rzekomo 5-miesięcznego....
okazało sie u weta, ze to ok roczny wykastrowany kocurek...
może komuś zaginął

Ręce opadają...
Na moje pytanie czym go karmi odpowiedziała "nie wiem, jakieś kolorowe kulki TZ kupuje..."
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jolek pisze:.
Na moje pytanie czym go karmi odpowiedziała "nie wiem, jakieś kolorowe kulki TZ kupuje..."
Jolek pisze:Moja znajoma kupiła w Poznaniu na Sielance![]()
rudego kotka za 70 pln...
wanila pisze:Jolek pisze:Moja znajoma kupiła w Poznaniu na Sielance![]()
a na kociarni za darmo kociaki siedzą
Maryla pisze:wanila pisze:Jolek pisze:Moja znajoma kupiła w Poznaniu na Sielance![]()
ale domek może był "nieadopcyjny" i nie mieli innego wyjścia
marinella pisze:Maryla pisze:wanila pisze:Jolek pisze:Moja znajoma kupiła w Poznaniu na Sielance![]()
ale domek może był "nieadopcyjny" i nie mieli innego wyjścia
przy powyzszej informacji jolek na to wynika
gosiak pisze::cry: kurcze, no! A co teraz z nim będzie, mam nadzieję, że nie wywiozą go do schronu, czy gdzieś na wieś.
Mysia pisze:gosiak pisze::cry: kurcze, no! A co teraz z nim będzie, mam nadzieję, że nie wywiozą go do schronu, czy gdzieś na wieś.
Gosiu, akurat do schronu to go mogą spokojnie wywieźć, bo jeśli jest kastrowany, to po zrobieniu testów trafi od razu do całkiem porządnej kociarni z wybiegiem, gdzie mu się krzywda nie stanie. Gorzej, jeśli będą chcieli "zwrotu kosztów" i będą go próbowali sprzedać na Sielance.
gosiak pisze:Mysia pisze:gosiak pisze::cry: kurcze, no! A co teraz z nim będzie, mam nadzieję, że nie wywiozą go do schronu, czy gdzieś na wieś.
Gosiu, akurat do schronu to go mogą spokojnie wywieźć, bo jeśli jest kastrowany, to po zrobieniu testów trafi od razu do całkiem porządnej kociarni z wybiegiem, gdzie mu się krzywda nie stanie. Gorzej, jeśli będą chcieli "zwrotu kosztów" i będą go próbowali sprzedać na Sielance.
No tak, ale mimo wszystko szkoda kota by było.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Antonioamuse i 81 gości