Zawodowiec- szczęśliwy finał :))) s.42

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 24, 2006 12:52

TyMa dokładnie właśnie tak pomyślałam :oops: :oops: :oops: nie ze niby moj domek najlepszy ale ze moze zostanie miejsce dla jakiegoś bardzo potrzebującego kotesia
Obrazek

amelka

Od: Śro sty 04, 2006 13:05

Post » Sob cze 24, 2006 14:32

Amelka, ale wiesz, że to jest przeznaczenie. Ja płakałam jak kota znalazłam (bo co ja z nim zrobię), potem jak miałam go oddać. Ale nie myśl, że twój dom nie jest dobry, bo nie masz kupy kasy i ten balkon nie jest zabezpieczony. Liczy się serce i świadomość tego, co dla kota najlepsze :)
Saskia pierwsze zdjęcie dla mnie najpiękniejsze, z pieskiem i kotkiem :)
Obrazek

kashia

Od: Pon sty 30, 2006 10:27

Post » Sob cze 24, 2006 22:10

Życzę Zawodowcowi dużo szczęścia i miłosci na nowej drodze życia.
Podkochywałam sie w nim skrycie :oops:
Nawet częsciowo wydawało mi sie,ze opór TŻ kruszeje...ale za wolno to szło ..a takie cudo to każdy by chciał mieć
:)

natasza

Od: Śro wrz 18, 2002 0:20

Post » Nie cze 25, 2006 6:41

Wczoraj długo myślałam, zadzwoniłam jeszcze raz do tej pani, wypytałam ją dokładnie :twisted: Myślę, ze to będzie dobry dom dla niego, umówiłyśmy się, że po kwarantannie po szczepieniu Zawodowiec pojedzie do niej.
Amelko, rozumiem Cię i Twój dylemat aż za dobrze- w końcu kocham go bardzo mocno, a jednak nie może u mnie zostać, bo wtedy nie mogłabym pomagac innym :(
Mam nadzieję, ze będzie tam szczęśliwy, ze dogada się z rezydentką i w ogóle
Obrazek

saskia

Od: Pon gru 06, 2004 16:51

Post » Nie cze 25, 2006 7:21

Poza tym, będziesz go miała blisko siebie, co też nie jest bez znaczenia :wink:

tumasia

Od: Pt kwi 22, 2005 7:59

Post » Nie cze 25, 2006 7:26

Lubię happy endy, może jestem sentymentalna? Wszyskiego dobrego Zawodowcu-urwisie!
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Od: Wto maja 02, 2006 7:58

Post » Nie cze 25, 2006 7:59

Saskia ciesze sie ze mnie rozumiesz :oops: czasem mysle ze powinnam oddać Nuke jak sie troche podkurowała...ale z drugiej strony jej los jest niepewny-nigdy całkiem zwyczajnie sprawna nie bedzie...bałabym sie o nią...
dla Zawodowca ktory pozostanie i tak w moim serduszku najlepsze zyczenia na nowej drodze życia...
a ja jak troszke uporam sie z nadmiarem pracy wezme sie mocniej za pomaganie
Obrazek

amelka

Post » Pon cze 26, 2006 8:01

jak rozmowy z Panią Zawodowcową? wszystko ustalone? jak sie ma nasz krolewicz?
Obrazek

amelka

Post » Pon cze 26, 2006 13:03

Tak, wszystko ustalone- Zawodowiec pójdzie do nowego domku po kwaranntanie czyli za kilka dni :)

A tu zdjęcie na osłodzenie łez :wink:

Obrazek

Na razie niemiłosiernie wręcz rozrabia, a garbaty jest ciągle :roll:
Obrazek

saskia

Post » Pon cze 26, 2006 14:19

Zawodowcu, życzymy Ci super domku, super Dużej i w ogóle wszystkiego Super :ok:, tylko już nie rozrabiaj tak... :D
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon cze 26, 2006 14:28

ojej, blacisku! tak sie ciese! syskiego najlepsego! tensknie za Tobom baldzo, ale tu jest taki Escobalek, ktoly dobze mnie tlaktuje i kocha. No i Duzi tes som supel! tylko bądź tfaldy i nie daj sie zwaljować! pokas im kto tu ządzi :D Kocham Cię blacisku! Bądź scęśliwy! jak ja!
Twoja Leonia
ObrazekObrazek

supermyfka

Od: Czw cze 23, 2005 0:49

Post » Pon cze 26, 2006 17:14

supermyfka pisze:ojej, blacisku! tak sie ciese! syskiego najlepsego! tensknie za Tobom baldzo, ale tu jest taki Escobalek, ktoly dobze mnie tlaktuje i kocha. No i Duzi tes som supel! tylko bądź tfaldy i nie daj sie zwaljować! pokas im kto tu ządzi :D Kocham Cię blacisku! Bądź scęśliwy! jak ja!
Twoja Leonia

Się wzruszyłam. Ślicznie Leonko piszesz :D

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Sob lip 01, 2006 20:12

Dotarliśmy z Zawodowcem do szczęśliwego finału- maluch pojechał do nowego domu :cry: :D
Nie powiem, ze się cieszę, bo prawdę mówiąc beczę :oops: Zawodowiec był naprawdę wyjątkowy, nawet mój Radek w rozmowie z nową Mamusią powiedział, że Zawodowiec był najfajniejszym kociakiem, jakiego mieliśmy szczęście wychowywać 8O :D
To naprawdę niezwykły kot- bardzo mądry, rezolutny, a przy tym odważny :wink: Nigdy niczego nie zbroił, nie zniszczył, wystarczyło raz powiedzieć mu nie i nie ostrzył już pazurków na kolumnach :lol:
Pamiętam, że po jego wypadku szeptałam mu nieustannie, że jeżeli tylko zechce będzie miał u nas dom, tylko żeby żył. Mam nadzieję, że będzie szczęśliwy i zrozumie naszą wcale niełatwą decyzję, choć pewnie za dużo o tym dumał nie będzie :twisted:
Zawodowiec będzie odtąd na imię miał Leon :lol: :lol: :lol: zamieszka z dwuletnią srebrną kicią i bardzo miłymi ludźmi. Balkon jest zabezpieczony bardzo drobą siatką, więc mam nadzieję, ze nie zdoła niczego wymyśleć :roll:

Serdecznie dziękuję wszystkim, którzy nas wspierali w walce o życie tego niezwykłego kota, za kciuki, mysli, fluidy :D Zawodowiec ma na tym forum bardzo wielu przyjaciół i wierzę, że również dzięki temu się nam udało.
Na koniec kilka zdjęć z ostatniego dnia :( :roll: :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

saskia

Post » Sob lip 01, 2006 20:15

A tak dla kontrastu- pierwszy dzień u mnie

Obrazek
Obrazek

saskia

Post » Sob lip 01, 2006 20:16

supermyfka pisze:ojej, blacisku! tak sie ciese! syskiego najlepsego! tensknie za Tobom baldzo, ale tu jest taki Escobalek, ktoly dobze mnie tlaktuje i kocha. No i Duzi tes som supel! tylko bądź tfaldy i nie daj sie zwaljować! pokas im kto tu ządzi :D Kocham Cię blacisku! Bądź scęśliwy! jak ja!
Twoja Leonia

Takie to ładne, że aż się poryczałam...
Obrazek
Naszym kotom się przelewa - darowiznę na konto!
Fundacja Kocia Dolina Lukas Bank SA /O. Toruń
47 1940 1076 3018 9272 0000 0000

Igulec

Od: Wto mar 28, 2006 21:15

[poprzednia][następna]