Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aamms pisze:Jana pisze:(...) nieśmiało pytam - co będzie z buraskami, które zostały, i ich mamusią?
Juniorki mają w tej sprawie kontaktować się z Elżbietą P. i opisać całą sytuację..
Podobno kicia z maluchami mieszka na parkingu gdzieś w okolicach myjni samochodowej.. Chyba ktoś ją dokarmia, ale tego nie wiem.. Właściwie nic nie wiem..
Juniorki już duże.. same będą pilotować sprawę..
Beliowen pisze:AGA-cka pisze:dobrze być rudym
Albo mieć smutne oczy jak kotka z Wolumenu.
aamms pisze:Beliowen pisze:AGA-cka pisze:dobrze być rudym
Pozwolę sobie zostawić powyższy tekst bez komentarza..![]()
A o ile sobie dobrze przypominam to pisałam na samym początku, że kicio jako jedyny z tamtej gromadki ma potężny koci katar..
W sprawie reszty juniorki są w kontakcie z Elżbietą P.
I to tyle z mojej strony..
adoptujkotazeschroniska pisze:przynajmniej nie kłócą się ciągle o to ze ich kot jest lepszy... ze ich miasto czy cokolwiek innego jest lepsze.. nie szukają każdego momentu zeby dogryść innemu użytnikowi itp....
Twoja "Ironia" agal była niestety smutnym, rzeczywistym opisem większości ludzi na tym podforum....
Szkoda, że "przeciętny" użytkownik, ktory chciałby się tutaj dowiedzieć czegoś więcej o kotach rasowych itp najpierw musi przebrnąć przez kilometry przepychanek i złośliwości...
Beliowen pisze:AGA-cka pisze:dobrze być rudym
aamms pisze:Beliowen pisze:AGA-cka pisze:dobrze być rudym
Pozwolę sobie zostawić powyższy tekst bez komentarza..![]()
A o ile sobie dobrze przypominam to pisałam na samym początku, że kicio jako jedyny z tamtej gromadki ma potężny koci katar..
W sprawie reszty juniorki są w kontakcie z Elżbietą P.
I to tyle z mojej strony..
aamms_juniorki pisze:Jak długo po jedzonku powinnam masowac po brzuszku malucha??
zjadł i siusiu było parafinke tez dostał ale qpalka jeszcze nie ma...
aamms_juniorki pisze:Prosze bez uszczypliwosci na MOIM wątku![]()
(...)
Ska pisze:aamms_juniorki pisze:Prosze bez uszczypliwosci na MOIM wątku![]()
(...)
Ja pytan o zostawione buraski i ich mame nie odbieram jako uszczypliwosci, tylko jako smutne zdziwienie.
Ze rudy ma dom, a bure na ulicy.
Ze tymi burymi ma sie zajac Elzbieta P - dlaczego?
Ska pisze:Co do smutnych oczu - pamietam publiczne oszkalowanie Maryli, nie pamietam natomiast publicznych przeprosin. Moze przeoczylam.
aamms_juniorki pisze:Kotek wazy 479gram
nie za mało??
Użytkownicy przeglądający ten dział: banka, erinn26, Google [Bot], Silverblue i 50 gości