Zawodowiec- szczęśliwy finał :))) s.42

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 22, 2006 21:37

czemu tak cicho u Zawodowca? mam nadzieje ze wszystko oki
Obrazek

amelka

Od: Śro sty 04, 2006 13:05

Post » Pt cze 23, 2006 0:06

Bardzo powaznie szukamy i bardzo poważnie sprawdzamy potencjalne domy. To wyjątkowy kociak i musi trafić do wyjatkowo dobrego domu.
Obrazek

Obrazek
czyli Fundusz Ratunkowy Dzidziulca

goldi

Od: Sob lut 18, 2006 18:19

Post » Pt cze 23, 2006 9:57

a jak sie kiciuniek czuje??
Obrazek

amelka

Post » Pt cze 23, 2006 10:06

Przepraszam za zaległości, ale dopiero dziś jestem po sesji nareszcie :lol:

Zawodowiec jest niezwykle zdrowy :lol: baaardzo energiczny- moje koty uciekają przed nim na balkon, a jemu zostaje do dręczenia Kafka :roll:
ROśnie niesamowicie, domaga się jedzenie jakieś 6 razy dziennie i zjada wcale niemało 8O Spi z nami i jest nauczony wystawiać brzuszek na całuski :twisted:
DOmku szukamy coraz intensywniej, zastanawiam się nad Allegro, ale naprawdę wolałabym dom forumowy :)
Zgłosiła się do mnie pewna pani, która jest na niego zdecydowana, ale dom jest wychodzący gdzieś pod Poznaniem, nie jestem do końca przekonana- ten malec ma tak niebywałe szczęście do przygód :roll:
A właśnie- w ferworze walki z Tajgą, rozdrapał sobie ucho- znów mamy krwawo w domu :roll:

Zawodowiec pozdrawia wszystkie Ciocie, które tak go kochają i przekazuje, zeby się nie cykały, tylko go do siebie brały :twisted: bo on bardzo już by chciał być gdzieś na zawsze
Obrazek

saskia

Od: Pon gru 06, 2004 16:51

Post » Pt cze 23, 2006 10:06

Nic od ostatniego razu nie zmalował? Wierzyć sie nie chce!
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Od: Wto maja 02, 2006 7:58

Post » Pt cze 23, 2006 10:09

czyli jego spadochroniarska wycieczka nie wyrządziła poważnych szkod?
matko jak ja go che!!! :oops: baaardzo, szkrabika malusiego, chyba pojde po tą podwyżke na kota :wink: mysle bardzo intensywnie...
Obrazek

amelka

Post » Pt cze 23, 2006 10:10

jakies nowe fotki by sie przydały do urabiania TZta...
Obrazek

amelka

Post » Pt cze 23, 2006 10:15

Amelka Obrazek
Obrazek

Obrazek
czyli Fundusz Ratunkowy Dzidziulca

goldi

Od: Sob lut 18, 2006 18:19

Post » Pt cze 23, 2006 10:33

Teżeci dobrze reagują na widok brzuszków :wink:
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Od: Wto maja 02, 2006 7:58

Post » Pt cze 23, 2006 10:39

na TZta to mam swoje sposoby-przynosze kota i koniec :lol: :wink:
najgorzej sie martwie o kase i o to ze nie jestem tym na co kicio zasługuje :roll:
mysle intensywnie az mi czacha dymi przy tym upale :lol:
Obrazek

amelka

Post » Pt cze 23, 2006 10:43

amelka pisze:najgorzej sie martwie o to ze nie jestem tym na co kicio zasługuje :roll:

8O no, teraz to przegięłaś, amelka, :?
jak na ciebie nie zasługuje to na kogo zasługuje? na Paris Hilton, która mu wybuduje wybieg z basenem i podjazdem oraz zafunduje osobistego dietetyka/trenera/masażystę, za to bedzie dotykać go tylko wtedy, gdy będzie pasował do torebki???

ten mały ufik najwyraźniej robi wszystko żeby zwrócić na siebie Twoją uwagę...! nawet z balkonu skacze... :twisted:
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

Post » Pt cze 23, 2006 10:46

oj no bo ja ciagle nie wymogłam na TZcie siatek w oknach i chlodzimy sie tylko wentylatorem, uzywam tanich żwirków i karmie nie tylko RC itp...no niestety fianse mnieograniczają :?
no i w łózku jest nas 4-bez TZta-ciasno troszki :wink:
Obrazek

amelka

Post » Pt cze 23, 2006 10:51

Fri pisze:
amelka pisze:najgorzej sie martwie o to ze nie jestem tym na co kicio zasługuje :roll:

8O no, teraz to przegięłaś, amelka, :?
jak na ciebie nie zasługuje to na kogo zasługuje? na Paris Hilton, która mu wybuduje wybieg z basenem i podjazdem oraz zafunduje osobistego dietetyka/trenera/masażystę, za to bedzie dotykać go tylko wtedy, gdy będzie pasował do torebki???

ten mały ufik najwyraźniej robi wszystko żeby zwrócić na siebie Twoją uwagę...! nawet z balkonu skacze... :twisted:

ja sie nie znam i czytac nie umiem ale podpisuje sie wszystkimi lapkami pod tym co tam u gory napisali

Lul
Nie robię już drapaków.
Sprzedaję chusty do noszenia dzieci

covu

Od: Nie sty 09, 2005 9:56

Post » Pt cze 23, 2006 10:56

no z tym skokiem mu sie udalo-wlasnie wtedy sobie obiecalam ze jak nie znajdzie domku to go biere....wczesniej sobie obiecalam ze jak Brendzik wyzdrowieje to wezme w ramach wdziecznosci malucha jakiegoś...tylko jak rodzince te obiecanki wytłumaczyc...
Obrazek

amelka

Post » Pt cze 23, 2006 11:03

amelka pisze:oj no bo ja ciagle nie wymogłam na TZcie siatek w oknach i chlodzimy sie tylko wentylatorem, uzywam tanich żwirków i karmie nie tylko RC itp...no niestety fianse mnieograniczają :?
no i w łózku jest nas 4-bez TZta-ciasno troszki :wink:

wymóc na TŻ-tu siatki, bo sie podusicie! :strach:
używam najtańszego żwirku z Lider Price'a 4,99, bo blisko i nie dźwigam, a kotuch ani go nie roznosi po mieszkaniu, ani nie stroi fochów przed korzystaniem...
żarćko owszem kosztuje, dlatego szukam promocji, tu jakies pół kilo gratis, tu saszetka bonusowa, tu jakiś procent rabatu, no i zaprzyjaźniona pani w mięsnym :wink:

a łóżko zamień na szeroki dwuosobowy materac, to będzie przypadać sprawiedliwie - po dwa kocie łebki na jedną ludzką głowę.... :twisted:
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

[poprzednia][następna]