FA.Śliczna słodka Sati - kangurek już nie szuka domku

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie cze 18, 2006 20:35

Navis pisze:Sati jest słodziutka :love: i mam wielką nadzieję, że polubią się z małą, czarną Nityą (tak w myślach nazywam kruszynkę z innego wątku o Gapach ;) ), ale Sati jej imię zostawię, bo bardzo do niej pasuje. :1luvu:
Ech, oby się wszystko udało :roll:

zaraz, zaraz o czymś nie wiem :?: :wink:
jako cioteczka powinnam chyba :D
Bolesław
Obrazek

agueska

Od: Śro gru 21, 2005 8:47

Post » Nie cze 18, 2006 21:18

Chętnie wzięłabym Sati...... tylko nie dostałam jeszcze od Safiori jednoznacznej odpowiedzi.... :(
A dziś się dowiedziałam, że nie żyje czarna kotka, którą chciałam wziąć na jej towarzyszkę... wiem, że to może głupie płakać po kocie, którego się nawet nie trzymało na rękach, tylko wgapiało w jego zdjęcia, ale mi żal... bardzo...
Obrazek
Czujne zwierzęta drżą, wilgotne nozdrza podnoszą ku muzyce sfer i wiedzą,
a człowiek jest głuchy,gdy nie śni...

Tadeusz Borowski

Navis

Od: Wto cze 13, 2006 12:52

Post » Pon cze 19, 2006 0:49

Navis pisze:wiem, że to może głupie płakać po kocie, którego się nawet nie trzymało na rękach, tylko wgapiało w jego zdjęcia, ale mi żal... bardzo...

to wcale nie jest glupie... strasznie mi przykro ze stacilas wymarzona kotke zanim moglas sie o nia zatroszczyc :( .
Albert, Fisia Haczyk, Tadeuszek

Catrina

Od: Pon kwi 18, 2005 11:53

Post » Pon cze 19, 2006 6:52

Catrina pisze:
Navis pisze:wiem, że to może głupie płakać po kocie, którego się nawet nie trzymało na rękach, tylko wgapiało w jego zdjęcia, ale mi żal... bardzo...

to wcale nie jest glupie... strasznie mi przykro ze stacilas wymarzona kotke zanim moglas sie o nia zatroszczyc :( .

wszystkim nam jest przykro...normalnie ryczec się chce.... :( :( :(

justin888

Od: Pt sie 12, 2005 17:40

Post » Pon cze 19, 2006 20:37

Strasznie smutno zrobiło się w wątku Sati to ja może wstawię troszke radonieszych zdjęć
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Pon cze 19, 2006 20:40

Ach, prześliczna ta kruszynka :1luvu: :cat3: :love: Dziekuję za zdjęcia :aniolek:
Obrazek

Tadeusz Borowski

Navis

Post » Wto cze 20, 2006 6:30

Jak mozna być takim pieknym i słodkim kociakiem Sati?!? :1luvu:

justin888

Post » Śro cze 21, 2006 7:11

Navis pisze:Ach, prześliczna ta kruszynka :1luvu: :cat3: :love: Dziekuję za zdjęcia :aniolek:

Ty lepiej szykuj sie na ogromna porcję przytulania :love: bo mała Sati to nie kotek tylko przylepiec :D

justin888

Post » Śro cze 21, 2006 7:52

Sati już w pełni sił. Rozrabia biega poluje na myszki, a dzisiaj od rana prowokowała do zabawy Sarę. Podgryzała jej łapy próbowała pacać łapką po nosie no i były gonitwy sukania prychania . Wielka Sara galopowała za maleńką Sati i odwrotnie widok przekomiczny. Choć o 4 nad ranem takie zabawy nie wpływają na ludzi zbyt dobrze. Sati ostanio śpi ze mną moja szyja i twarz to całkiem fajna poduszka 8) Dzisiaj ułożyła mi się na nosie tak że nie mogłam oddychać :roll: Dobrze że ona taka malutka nie wyobrażam sobie jak ona wyrośnie i będzie też tak chciala sie przytulać.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Śro cze 21, 2006 10:13

safiori pisze:Sati już w pełni sił. Rozrabia biega poluje na myszki, a dzisiaj od rana prowokowała do zabawy Sarę. Podgryzała jej łapy próbowała pacać łapką po nosie no i były gonitwy sukania prychania . Wielka Sara galopowała za maleńką Sati i odwrotnie widok przekomiczny. Choć o 4 nad ranem takie zabawy nie wpływają na ludzi zbyt dobrze. Sati ostanio śpi ze mną moja szyja i twarz to całkiem fajna poduszka 8) Dzisiaj ułożyła mi się na nosie tak że nie mogłam oddychać :roll: Dobrze że ona taka malutka nie wyobrażam sobie jak ona wyrośnie i będzie też tak chciala sie przytulać.

:1luvu:

anova

Od: Śro lis 02, 2005 14:33

Post » Śro cze 21, 2006 21:31

Sati walczy jak lew o swoją miseczkę. Dzisiaj warczała na Korinkę która próbowała zajrzeć jej do miseczki. Była bardzo skuteczna bo Korniszon szybko odwócił się i uciekł. Waleczna ta moja Satisia waleczna. :D
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Śro cze 21, 2006 21:49

justin888 pisze:Ty lepiej szykuj sie na ogromna porcję przytulania :love: bo mała Sati to nie kotek tylko przylepiec :D

Nio jasne, że szykuję :D mam tryle namagazynowane, że boję się czy nie bedzie nadmiaru :P :D
Sceny z życia Sati brzmia wspaniale :D Spanie na twarzy? :D Hm... :D Zedydowanie jak urośnie będzie kłopotliwe :D ;)

Navis

Post » Czw cze 22, 2006 6:48

Navis pisze:
justin888 pisze:Ty lepiej szykuj sie na ogromna porcję przytulania :love: bo mała Sati to nie kotek tylko przylepiec :D

Nio jasne, że szykuję :D mam tryle namagazynowane, że boję się czy nie bedzie nadmiaru :P :D
Sceny z życia Sati brzmia wspaniale :D Spanie na twarzy? :D Hm... :D Zedydowanie jak urośnie będzie kłopotliwe :D ;)

Spanie na twarzy i walki o michę...prawdziwa kobieta - i łagodna i waleczna :D Navi ale bedziesz miała pociechę... :D
a jak urosnie to może bedzie wolała spanie np. na brzuchu opiekuna a nie na twarzy...kto wie...jesli wybierze twarz - to ponoc wibracje z mruczenia dobrze robia na cerę 8)

justin888

Post » Czw cze 22, 2006 9:47

justin888 pisze:Spanie na twarzy i walki o michę...prawdziwa kobieta - i łagodna i waleczna :D Navi ale bedziesz miała pociechę... :D

Na pewno, i to nie jedną ;) Nie moge się już doczekać :D

a jak urosnie to może bedzie wolała spanie np. na brzuchu opiekuna a nie na twarzy...kto wie...jesli wybierze twarz - to ponoc wibracje z mruczenia dobrze robia na cerę 8)

Czas zacząć wzmacniać mięśnie brzucha :D :D
To może zaczniemy reklamować koty jako przeciwzmarszczkowe? :lol:
Obrazek

Tadeusz Borowski

Navis

Post » Czw cze 22, 2006 14:22 Sati

Czy to możliwe, że Sati szuka domku? Mam też dużego psa i roczną kotkę. Chętnie się dokocę. Pozdrowienia. basia

basia4a

Od: Wto cze 06, 2006 11:24

[poprzednia][następna]