Uffff... dopiero teraz odnalazłam ten wątek

W pierwszej kolejności chciałam ogromnie podziękować Galli i 123, że zgodziły się na mój pomysł - mam nadzieję, że dzięki Waszej pomocy uda nam się zachęcić więcej osób do wirtualnych adopcji. Co do Waszych pytań - chodzi nam o tekst, który jasno przedstawi:
- czym są wirtualne adopcje
- jak można adoptować wirtualnie kota (poprzez formularz na stronie, który jest dostępny pod każdym kotem z osobna)
- na co idą pieniążki z wirtualnych adopcji oraz dlaczego są tak ważne
Tekst może być zarówno dość krótki jak i w miarę długi...

A precyzując to, co przed chwilą napisałam - to ważne jest wrażenie, jakie pozostawi na czytelniku, a nie jego długość. Nie liczy się ilość, tylko jakość

Myślę, że nie powinien być zbyt obszerny, aby nie zniechęcił potencjalnego darczyńczy po przeczytaniu pierwszego akapitu

Nie chcę ustanawiać konkretnego limitu (bo nawet nie wiem jak? ilość słów? wielkość pliku?), ale taka przybliżona granica to 35KB w pliku wordowskim, więcej to już chyba być nie powinno, ale jeśli napiszecie coś dłuższego to też wyślijcie! Najwyżej troszkę potniemy
Myślę, że pomógłby Wam jakiś przykład, jeśli ktoś chciałby spróbować i tym samym pomóc nam trochę, to napiszcie na PW, ponieważ jest jedna strona, która ma ten dział opisany wspaniale, ale jak wiadomo jest to ich własnością i nie byłoby fair to kopiować. Pozdrawiam, Ola.