Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
saskia pisze:Nigdy więcej nie nazwe w ten sposób żadnego kota- wszystko przez to imię![]()
enigma pisze:saskia pisze:Nigdy więcej nie nazwe w ten sposób żadnego kota- wszystko przez to imię![]()
Ja tez wierze w magie imion....
Ale nic nie mowilam![]()
Z tym, ze z Zawodowca na Ciape....nie za duzy szok?
saskia pisze:Naszego bohatera zamknęlam dziś w pralce![]()
C
amelka pisze:saskia pisze:Naszego bohatera zamknęlam dziś w pralce![]()
C
saskia kobito o zawał mnie przyprawisz!!co zerknę na wątek jakies nowe sensacje w tytule-Belowien pisała o praniu kota-juz pomyślałam ze Ty tez
![]()
ale tytuł wątku jest naprawde makabryczny lekko :wink:
Ais pisze:Tak sobie właśnie pomyślałam, że ktoś nie czytajac wątku a widząc tytuł pomyslałby, że to zwierzenia dręczycielki kotów :)
Głaski dla dzielnego malucha !
TyMa pisze:To gen kociej złośliwości. U mnie wystarczy, że umyję podłogi, to albo zrzucony kwiatek, albo przypadkowe wdepnięcie w qpę i szaleńcza ucieczka albo zwalenie serwety, na której postawiłam cukierniczkę, bo w szale prządków zachciało mi się wieczko od niej umyć, albo wysypanie śmieci z tą ziemia i cukrem w czasie, gdy szłam zmiatać resztki.Czyste je błeee i tyle!
Lucynka pisze:TyMa pisze:To gen kociej złośliwości. U mnie wystarczy, że umyję podłogi, to albo zrzucony kwiatek, albo przypadkowe wdepnięcie w qpę i szaleńcza ucieczka albo zwalenie serwety, na której postawiłam cukierniczkę, bo w szale prządków zachciało mi się wieczko od niej umyć, albo wysypanie śmieci z tą ziemia i cukrem w czasie, gdy szłam zmiatać resztki.Czyste je błeee i tyle!
Hihi....
Dlatego cukiernicę trzymam w szafce.
Goście tylko na początku się dziwią![]()
Mizianki dla Zawodowca.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Wix101 i 124 gości