Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
wanila pisze:chyba nie ma reguły
mnie kazali brac od razu dwa, bo i tak sie dokocę...
zapierłam sie rękami i nogami
a teraz moja Śrubcia ma juz ponad rok i niedługo zaszczyści nas swoją obecnością zupełny maluch
zobaczymy jak to będzie
Rozerzyj sie Rene na kociarni, moze jakies Mruczadelko zapadnie Ci w serce i wtedy nie bedzie miał znaczenia jego wiek
Ja już poczyniłam starania na kociarni, juz na pw pisałam nawet, ale właśnie o trudach spotakania 2 lub 3-miesięcznych kociaków ze starszymi się dowiedziałam: odizolowanie, zamykanie w pokoju (ja mam harmonijkowe drzwi, a obecny przekochany kocur potrafi się przecisnąć, więc o izolacji nie ma mowy, więc trudne to trochę, no i rozterki mam, żeby do jakichś bójek nie dochodziło, a urlopu nie mogę wiele wziąć, a może by tak dokocić się w II połowie lipca (mam wtedy planowany urlop ?!)...
a o trudach dokocenia jest super wątek na Kotach
Mysza pisze:na pewno nie młodszego niż trzy miesiące, bo to maluszek straszny będzie
tak pomiędzy 3 miesiące a rokiem będzie ok
jakis półroczny?
ważne by lubił inne koty
Rene pisze:Mysza pisze:na pewno nie młodszego niż trzy miesiące, bo to maluszek straszny będzie
tak pomiędzy 3 miesiące a rokiem będzie ok
jakis półroczny?
ważne by lubił inne koty
OK, dzięki za propozycje
wanila pisze:no ja nie wiem, niech sie dokoceni wypowiedzą
mnie samą to czekapożyjemy zobaczymy
Śruba chyba coś czuje bo sie bardziej miziasta zrobiła
trzymam kciuki Rene za "zakochanie"
*anika* pisze:poczytaj sobie:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=32444
dlaczego warto adoptować dorosłego kota
a potem poszukaj np. na kociarni
ps. mam dorosłą młodą przepiękną koteczkę do adopcji (w podpisie link)
wanila pisze:Rene naprawdę czary - nie zaglądałam prawie na forum, ale juz zaczeło mnie "brac"
i dokładnie tego samego dnia, w którym znalazłam Srubcie, zobaczyłam Maleńtasa na adopcyjnej
no i masz - drugi kot
ludzie sie pukają w głowę
a TZ mimo że widział zdjęcia nadal mi nie wierzy że sie dokocilismy![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 22 gości