Młoda TRICOLORKA szuka domu!Już nie :))))))))))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw cze 15, 2006 9:36 Młoda TRICOLORKA szuka domu!Już nie :))))))))))

Koteczka to mamusia kociaków z tego wątku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=45016&highlight=
wczoraj odebrałam ją z lecznicy po sterylce i ulokowałam u brata w domu ( u mnie ostre przepełnienie na chwilę obecną - urzędują u mnie jej dzieci ;) )
co do niuni - ma około 1,5-2 lata, jest przepiękna i straasznie przymilasta...barankuje, pręży się i niemal kładzie na głaszczącej ją ręce :D uwielbia ludzi, kuwetkuje i mruczy tak głośno, że słychać ją w pokoju obok :1luvu:
aleee....baaardzo pilnie szuka domku - brat kręci nosem na obecność kocicy, poza tym całymi dniami nie ma go w domu, więc kocica siedzi sama - tyle co ja do niej wpadnę nakarmić i chwile pomiziać, ale sama mam teraz w domu 6 zwierzów przy których trzeba cały dzień chodzić...
dlatego baaardzo prosimy o rozesłanie wieści...może ktoś mógłby ją wrzucić na allegro?ja nie mam pojecia jak to sie robi :(

no i kilka fotek na gorąco - oprócz tego, że kocia brudna jeszcze i straaasznie linieje to jest naprawdę urocza:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

błagam pomóżcie znaleźć mamuśce nowy domek - gwarantuje, że przyszli opiekunowie będą zachwyceni!
Ostatnio edytowano Pon cze 19, 2006 13:18 przez Corse, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek za TM [*]

Corse

Od: Śro sie 06, 2003 15:18

Post » Czw cze 15, 2006 11:17

Ale piękna koteczka!

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

Post » Pt cze 16, 2006 17:26

podrzucę i nowe fotki kotki z dzisiaj :) kocia okazała się pieknie kuwetkująca i baaaardzo pieszczotliwa :) ranki po sterylce pięknie się goją, a kocia odsypia wszystkie stresy ;)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek za TM [*]

Corse

Post » Pt cze 16, 2006 17:30

Wstaw kotę do Forumowego Klubu trikolorek, może ktoś zechce się dokocić? Jest śliczna.
Obrazek

Obrazek
czyli Fundusz Ratunkowy Dzidziulca

goldi

Od: Sob lut 18, 2006 18:19

Post » Pon cze 19, 2006 13:17

Informuję niniejszym, że temat nieaktualny ;) Kota właśnie pojechała do nowego domu - będzie teraz mieszkała na Bródnie ze starszą Panią, jej wnuczką, psem i świnką morska (mam nadzieje, ze kota nie potraktuje jej jako obiadu :P) Ludzie baaardzo mili, widać że kochają zwierzaki, bez problemu podpisali umowę adopcyjną, dali się przekonać że karmienie whiskasem jest złeeee :evil: i będą karmić mięskiem i porządną suchą karmą dla kastratów :D Ufffff straaaasznie się cieszę, że tak szybko się udało ;)i tym sposobem mamuśka szybciej znalazła dom, niż jej kociaki, które nadal są u mnie ;) alee myślę, że im też się uda trafić do cudownych domków :) dziękuję jeszcze raz wszystkiem, którzy nam pomogli, głównie przy załatwianiu sterylki (Agusia co ja bym bez Ciebie zrobiła ;) ) i tym którzy trzymali za nas kciuki ;)
uchhh....teraz czekam na wieści z nowego domu ;)
Obrazek za TM [*]

Corse

Post » Pon cze 19, 2006 13:21

wspaniale! Ciesze się że śliczna kicia ma domek :)
Obrazek Obrazek

gosik96

Od: Wto maja 09, 2006 8:00

Post » Pon cze 19, 2006 13:24

skoro już nieaktualne to zamykam :)

Daga

Od: Pon lut 04, 2002 15:46

Post » Pon cze 19, 2006 18:03

Gratulacje Corse.. :D :D
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms