CHICHIRO i jej 5 kociat ! KRAKOW !

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw cze 08, 2006 10:00 CHICHIRO i jej 5 kociat ! KRAKOW !

Moja kotka wczoraj sie szczesliwie okocila (07.06.2006) jestem z niej bardzo dumna ale niestety kotka musze szukac domu obawiam sie ze moge go nie zlaesc tak szybko wiec juz zaczynam, oddam w tylko KOCHAJACE I DOBRE rece, kociat jest 5 ! jeden czarny , kolejny czarno-bialy, 2 bialo szare i jeden taki bialo czarno szary, oczywiscie kotki byly by do oddania tak za miesiac dwa, bo chyba tyle musza byc przy mamie, moja Kotka jest bardzo lowna nawet tacie krety zabija tak ze mysle ze male tez beda takie, poza tym okocila sie w domu wiec beda to domowe kotki mysle ze do tego czasu naucze je sie zalatwiac do kowety, bardzo bym prosila osoby zainteresowane o kontakt mejlowy loserkids@wp.pl, zdjecia moge przeslac na mejla bo puki co nie chce kociakow od mamy odrywac:)
Czekam na chetnych !!!! Kotki sa naprawde urocze !!

Ewa

loserkids

Od: Czw cze 08, 2006 9:38

Post » Czw cze 08, 2006 10:04

Kocieta powinny zostac z matka okolo 12 tygodni. Tym bardziej, ze maja warunki ku temu.

Kocica bedzie kastrowana?

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Czw cze 08, 2006 10:06

No właśnie trzeba pomysleć i koteczkę po odchowanbiu kociąt wykastrowac bo będziesz miała ten sam problem nawet kilka razy w roku.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Czw cze 08, 2006 10:12

Tak tak napewno to zrobie, ale chcialam zeby raz miala kotki, tak sie chyba powinno robic :) Sama urodzila sie bidula w psiej budzie i potem mama ja przeniola do desek, tam ja odchowala no i tata moj ja wypatrzyl, no i oczywiscie jak jej mama odeszla to ja przygarnelismy, 12 tyg... to dobrze ! Bede miala czas zeby znalesc odpowiedzialna osobe ! :)

loserkids

Post » Czw cze 08, 2006 10:16

Koniecznie wysterylizuj kotkę, a oddając kocięta podpisz umowy adopcyjne z zastrzeżeniem sterylizacji kociąt - to nie prawda, że kotka raz musi mieć kociaczki.
Chyba nie chcesz, żeby "wnuczki" Twojej kotki spotkał taki los, jak wiele kociąt z forum - np.pudełko na parkingu ..
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Czw cze 08, 2006 10:17

loserkids pisze:Tak tak napewno to zrobie, ale chcialam zeby raz miala kotki, tak sie chyba powinno robic :)

Niestety, to szkodliwa i kompletna bzdura. Dzieki niej mamy gigantyczna nadpopulacje i gnijace po schroniskach koty z wylewajacymi sie z ropa oczami. Bo nikt ich nie chcial. Mimo, iz tez urodzily sie "w domu"

Sama urodzila sie bidula w psiej budzie i potem mama ja przeniola do desek, tam ja odchowala no i tata moj ja wypatrzyl, no i oczywiscie jak jej mama odeszla to ja przygarnelismy, 12 tyg... to dobrze ! Bede miala czas zeby znalesc odpowiedzialna osobe ! :)

Znajdz, a przez ten czas nie wypuszczaj kotki, bo znowu zajdzie w ciaze.
Ruje moze dostac juz dwa tyg po urodzeniu kociat.

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Czw cze 08, 2006 11:08

Kiedy kotke moge wysterylizowac ? Jakos juz teraz ?

loserkids

Post » Czw cze 08, 2006 12:39

Wtedy, gdy kociaki zaczną już samodzielnie jeść.
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Nie cze 18, 2006 22:26

czyli ok. 3 tygodnia życia kociaków
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Pon cze 19, 2006 0:02

kotki juz sie robia coraz wiksze i sa coraz kochansze :) dla jednego juz mam dom, reszta szuka dalej domu wiec jak ktos jest chetny to zdjecia moge zrobic w kazdej chwili, tak jak pisalam w innym temacie maly czarnuszek ma problem z oczkiem ale podejrzewam ze ktores z rodzenstwa podrapalo, napewno bedzie wszystk ok:)

loserkids

Post » Wto cze 20, 2006 23:01

Z kotkami wszystko wporzdku, mial sklejone oczko poprostu, teraz juz pieknie widac jego niebieskie oczka :)
Mam nadzieje ze znajda sie jacys chetni... najlepiej z Krakowa :)
pozdrawiam ! :*

loserkids