Wątek weterynaryjny

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 18, 2006 9:16 Wątek weterynaryjny

Zniknął? Bo go nie widzę.
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

Post » Nie cze 18, 2006 9:19

To otwórz oczy albo skorzystaj z wyszukiwarki. Ja go widzę.
Our survey of households in seven U. S. regions demonstrated that few citizens have bothered to equip themselves with fireproof suits and extinguishers to deal with volcanic upheaval, solar flares, or the Lord's purifying flame.

TŻ Oberhexe

Od: Nie kwi 13, 2003 0:05

Post » Nie cze 18, 2006 9:25

TŻOberhexe jak zwykle miły :?

Mirka, dzięki za link, myślałam, że to jest podklejone, dlatego u góry szukałam :wink: :D
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Post » Nie cze 18, 2006 9:28

Jest w normalnych wątkach, więc zjeżdża, jak się nie pisze, ale podnosić nie wypada, bo on dla ważnych spraw. Myślę, że lepiej było, gdy był w stałym miejscu, co wy na to, coś mozna zrobić? Wiele osób czytało, ucząc się, np. jakie mogą być objawy chorób, można było wyniki badań porównywać, a nie dopisywało, gdy nie było powodu.
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Od: Wto maja 02, 2006 7:58

Post » Nie cze 18, 2006 9:32

Była kiedyś propozycja, żeby to było osobne podforum. Bo w formie wątku to jest makabra przekopywać się, żeby jakąś info znaleźć.
za TM
Obrazek Obrazek

kota7

Post » Nie cze 18, 2006 10:08

kota7 pisze:TŻOberhexe jak zwykle miły :?

Nie można było nie skomentować, prawda?
Ciekaw jestem jak by wyglądało forum, gdyby każdy zakładał wątki w poszukiwaniu „zaginionych” wątków. Pewnie byśmy musieli na to osobne podforum wydzielić... No i jeszcze jedno w poszukiwaniu zaginionych wątków poszukiwawczych...
Our survey of households in seven U. S. regions demonstrated that few citizens have bothered to equip themselves with fireproof suits and extinguishers to deal with volcanic upheaval, solar flares, or the Lord's purifying flame.

TŻ Oberhexe

Post » Nie cze 18, 2006 10:13

Wątek pojawia się na pierwszym miejscu w wyszukiwarce po wpisaniu słów „lekarz weterynarii”...

TŻ Oberhexe

Post » Nie cze 18, 2006 10:33

TŻ Oberhexe pisze:
kota7 pisze:TŻOberhexe jak zwykle miły :?

Nie można było nie skomentować, prawda?
A dlaczego nie wolno mi skomentować czegoś, co moim zdaniem na komentarz zasługuje? Twój post nie był ani miły, ani pomocny w żaden sposób. Co do przywołania mnie do porządku, naprawdę sądzisz, że taki sposób jest najskuteczniejszy?

Co do wyszukiwarki, rzeczywiście biję się w piersi, nie pomyślałam, potem skorzystałam, ale szukałam hasła: watek weterynaryjny, bo tak mi się zdawało, że jest zatytułowany. Ale cóż, każdy popełnia błędy, prawda?
za TM
Obrazek Obrazek

kota7

Post » Nie cze 18, 2006 10:45

I tym samym wątek zostanie zamknięty.

TŻ Oberhexe