Kciuki za oczko panienki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
saskia pisze:kotka jest dzika, syczy gdy się ją łapie
atakuje ich kota
Olinka pisze:saskia pisze:kotka jest dzika, syczy gdy się ją łapie
atakuje ich kota
![]()
![]()
![]()
Przepraszam, ale...
Właśnie mam tę dziką bestię na kolanach, całe pół kilograma bestii, właściwie bestia ta dzika złazi z kolan tylko po to, żeby coś zjeść.
No i posyczeć sobie i poatakować koty oczywiście.
Stawia się im to maleństwo niesamowicie - to prawda. Ale one po pierwszym szoku - "co też ten skrzat wyprawia" - olewają ją.
Mała leży mi na kolanach, wystawia kropkowany brzuszek i puszcza bąki.
Zobaczymy co też z tego wyniknie![]()
.
Olinka pisze: i puszcza bąki.
kota7 pisze:TyMa pisze:UWAGA do wszystkich! Ogłoście na forum, wstawcie w podpisy, że pierwsza oznaka niebezpiecznej dzikości kota to nadstawianie brzuszka do miziania a druga to dawanie całusków. Ja mam wobec tego jednego kota oswojonego, drugiego na pół!
Według tych kryteriów mam straszne dzikusy w domu. Po prostu dżungla
Beliowen pisze:kota7 pisze:TyMa pisze:UWAGA do wszystkich! Ogłoście na forum, wstawcie w podpisy, że pierwsza oznaka niebezpiecznej dzikości kota to nadstawianie brzuszka do miziania a druga to dawanie całusków. Ja mam wobec tego jednego kota oswojonego, drugiego na pół!
A Nemo dziczeje z dnia na dzień
Anka pisze:Beliowen pisze:kota7 pisze:TyMa pisze:UWAGA do wszystkich! Ogłoście na forum, wstawcie w podpisy, że pierwsza oznaka niebezpiecznej dzikości kota to nadstawianie brzuszka do miziania a druga to dawanie całusków. Ja mam wobec tego jednego kota oswojonego, drugiego na pół!
A Nemo dziczeje z dnia na dzień
O Babuni i Szarotce to już nawet nie wspomnę, dzikie potwory
Myszka.xww pisze:Olinka pisze: i puszcza bąki.
no i wyszlo, ze agresywna jest
doopa warczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, szczurbobik i 96 gości