Nie wiadomo czy Miodzio nadaje sie do transportu. Myślę, że tylko w takiej sytuacji, że w miejscu docelowym od razu jest znieczulany do operacji bo po wszelkich wstrząsach straszliwie cierpi. Ergo ten lekarz:
http://www.lancet.pl/ Zakładka O nas-Paweł Kołodziejczak-
MUSI się zgodzić. Ja go znam całe szczęście osobiście. To on usuwał Denisie wodniaka. Mam bardzo dobre zdanie o jego umiejętnościach. Ma monopol. Nie ma drugiego chirurga ortopedy, nie ma drugiej odpowiednio wyposażonej kliniki. A
Miodzio nie ma szans bez operacji więc jeżeli sie uda to super a jeżeli nie.... to bez operacji koniec byłby taki sam a tylko bym się do końca życia zastanawiała, czy by nie pomogła. Jestem bojowo nastawiona. Ale i tak
mam prośbę do osób, które mają namiary do klinik we Wrocławiu i Lublinie (w Warszawie Beliowen będzie dzwonić- dziękuję Ci bardzo).
W Łodzi nie ma płytki, która jest potrzebna do tej stabilizacji. Trzeba ją sprowadzać. Liczy sie czas. Gdybyście mogli sprawdzić u Was.
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.
Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker