Anja pisze::mrgreen: Brucek jako wodz z bliska rozeznaje sytuacje, reszta stada grzecznie czeka z tylu na wyniki sledztwa....
No i nie zdążyłam popisać się znajomością Tria, a chciałam napisać, ze Bruc-Bis

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anja pisze::mrgreen: Brucek jako wodz z bliska rozeznaje sytuacje, reszta stada grzecznie czeka z tylu na wyniki sledztwa....
Oberhexe pisze:Anja pisze::mrgreen: Brucek jako wodz z bliska rozeznaje sytuacje, reszta stada grzecznie czeka z tylu na wyniki sledztwa....
No i nie zdążyłam popisać się znajomością Tria, a chciałam napisać, ze Bruc-Bis
Anja pisze:u nas stalo sie cos dziwnego, jak koty byly male to lustro bylo hitem na dwa dni, a mala swiecaca dioda na 2 godziny
teraz mam stare, zyciowo doswiadczone koty (tak one o sobie mysla) w wieku 4 i 5 lat i okazuje sie, ze lustro jest fascynujace od tygodnia non-stop i do tego dioda wrocila do lask i codziennie wieczorem szukaja plamki swiatla na podlodze z niecierpliwym miaukiem![]()
uwsteczniaja sie?
Florentyna1 pisze:Może czytają ten watek (z zachwytem jak my) i wiesz, ten wspomnien czar .......
izaA pisze:Widocznie koty też na "starość" dziecinnieją
izaA pisze:Trochę ciemne to nagranie, ale wyraźnie widać narodziny "obcego", wypełza z tej wesalki jak gwiazda
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 292 gości