czy to daleka kuzynka? cioteńka? babcia z Petersburga? przyszywana szwagierka najlepszej koleżanki ze strony matki?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Fri pisze:
czy to daleka kuzynka? cioteńka? babcia z Petersburga? przyszywana szwagierka najlepszej koleżanki ze strony matki?
Tosza pisze:Chodziło tylko o zestawienie kolorystyczne-jasny popiel ładnie wygląda w zestawieniu z wiśniowym...
Kotce dzieciństwo w oparach alkoholu nie zaszkodziło-wyrosła na dorodną, miłą kocicę,tylko niestety, zmieniła kolor...
amelka pisze:kicia przecudowna!!!naprawde nie moge wyjsc z podziwu!! jest wspaniała a zdjecia chomicze przesłodziaste!!
a mam pytanko-gdzie tak naprawde jest pyszczek![]()
bo naprawde nie wiem
Czarna Kicia pisze:Tosza pisze:Chodziło tylko o zestawienie kolorystyczne-jasny popiel ładnie wygląda w zestawieniu z wiśniowym...
Kotce dzieciństwo w oparach alkoholu nie zaszkodziło-wyrosła na dorodną, miłą kocicę,tylko niestety, zmieniła kolor...
jak zobaczyłam to zdjęcie to przez chwile myślałam, że to moja kicia z czasów "przedschroniskowych" (zanim została oddana do schroniska)... ale ja mam myśli...
![]()
![]()
dosłownie klon...
![]()
![]()
![]()
Tosza a jak zmienił się kolor...
Fri pisze:uważaj, żeby się nie zatkała chomiczymi trocinkami - małe koty lubią świat smakować, poznawać języczkiem i wcinają różne dziwne rzeczy (ja mam dwuletniego - ale duchem trzymiesięcznego - konsumenta paprochów dywanowych...)
amelka pisze:Kiciu ja pomyślałam dokładnie to samo-że to twoja Sylvia z czasów przedschroniskowych![]()
i też czekam na foty podrośnietej koty Tosi-ciekawe jaki to kolorek czarny podpalany białym
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 230 gości