Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ziemowit pisze:a wiecie - Parszywiątka okradli![]()
Rąbną ktos w lecznicy parszywiątkową gentamycynkę, kropelki (za jakieś dwa złote)Strata niewielka, ale - żeby koty z kropelek okradać - to już obciach podłego sortu...
wyraźnie niepotrzebnie się wstydziłaśGeorg-inia pisze: a potem sama sie zawstydziłam własnych myślijak widać - niepotrzebnie
![]()
ziemowit pisze:wyraźnie niepotrzebnie się wstydziłaśGeorg-inia pisze: a potem sama sie zawstydziłam własnych myślijak widać - niepotrzebnie
![]()
![]()
trzeba było skubnąć kropelki zawczasu, bo Ty to chociarz oddałabyś kotom, a widać stały w kuszącym miejscu
ostatnio jak widziałem, to miały te oczka mniej parszywiątkowe, a bardziej przejrzyste... a świeższe wieści przyniesie Zosia wieczorkiemGeorg-inia pisze: a jak tam Plusiki się czują ?
ziemowit pisze:Tak naprawdę to było cztery kociaki, jeden gdzieś zniknął, jeden odszedł (to własnie ten opis) kociczka popłakiwała ponoć nad nim, a te dwa ktoś, kogo w końcu ruszyło - zapakował ładnie w pudełko i podrzucił. To tyle wywiad środowiskowy, bez horrorkowatej podszewki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 5 gości