tajdzi pisze:Ja myślę, że do tej behawiorystki, to warto nawet ten miesiąc czekaćJa widzę niesamowitą poprawę u Was zaledwie kilka dni po wizycie!!!!!!!
Tia. A jakbyś widziała dziś podawanie prochów Mrufce...

Moderator: Estraven
tajdzi pisze:Ja myślę, że do tej behawiorystki, to warto nawet ten miesiąc czekaćJa widzę niesamowitą poprawę u Was zaledwie kilka dni po wizycie!!!!!!!

izaA pisze:Tajdzi a Ty z czym do beh biegałaś, przecież Twoje dokocone, czyż nie?
izaA pisze:A to się na kociambry pryska ? Myślałam że w jakimś pomieszczeniu czy na kocyk, no sama nie wiem, najważniejsze, żeby zadziałało, bo to ciężka kasa, co nie?
Uschi pisze: Atmosfera już od wczoraj wieczora ciężka, bo tę cholerę trzeba cały czas obserwowac, czy coś się jej w głowie nie roi - a to powoduje napięcie i podenerwowanie wszystkich

izaA pisze:A teraz śpią oboje na moich kolanach i się bawią...jeszce Was wasze futra zaskoczą
olifanta pisze:Gdyby Szpula zachowywała się tak na początku - pewnie byłoby OK. A tak nie wiem, jak wyeliminować Borysowy nawyk polowania na nią. No i pozostaje jeszcze problem kuwety - słysząc grzebanie w żwirku Borys od razu leci do łazienki i czatuje przed wejściem...
olifanta pisze:Liczę na to każdego dnia...
Muszę się jednak pochwalić: dziś w nocy był taki kroczek naprzód. Szpula zwykle śpi z nami w łóżku (czytaj: na mnie) i zamykaliśmy się z nią na noc w sypialni, żeby spokojnie spała. Od jakiegoś czasu drzwi są w nocy otwarte, bo w końcu muszą się jakoś przełamać i zacząć tolerować na spokojnie swoją obecność. Zresztą Borys i tak śpi zwykle na kanapie w drugim pokoju (niestety trudno mówić o tym, że nas pokochał)A tu dziś w nocy budzi mnie standardowe powarkiwanie Szpuli. Podnoszę głowę - Borys ładuje się na kołdrę (czytaj: na mnie!) i zwija się w kłębek między moimi stopami. Szpula (na piersiach, ale to tylko ok. 2 kilo
)warczy, ale miziana uspokaja się i wreszcie zasypia. I śpią jakiś metr od siebie przez około 3 godziny!!
Nie mogłam zasnąć z przejęcia....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], Paula05, sebans i 42 gości