reni164 pisze:no Zlociutki, wielkie gratulacje zakochania się
no nie ma czego gratulowac zwlaszcza ze jak to u mnie najczesciej bywa zakochuje sie albo nieszczesliwie albo "niewykonalnie" hahahahahahahahahaha .... no poza devonami oczywiscie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
reni164 pisze:no Zlociutki, wielkie gratulacje zakochania się
reni164 pisze:zlociutki, może to zależy od podejcia, więcej entuzjazmu
Zlociutki pisze:reni164 pisze:zlociutki, może to zależy od podejcia, więcej entuzjazmu
no trudno miec entuzjazm kiedy pomagasz i radzisz komus ( w kim sie zakochales ) w sprawach jego zakochania i problemow zwiazanych z tymsa ludzie ktorzy nie sa stworzeni do zwiazkow i ja do takich pewnie naleze ...... stara panna z kotami bede i tyle
czy tez stary pann raczej
singielkiem bede i tylko te krecone futerka na oslode zycia
Zlociutki pisze:zrypal mi sie aparat buuuuuu znowu cos z nim nie tak .... ale to cala seria wydarzen bo to nie tylko aparat najpierw stuknalem monitor zapasowy i zrobil psssssssssyt i zdechl - troszke pozniej moj monitor ktory mialem podlaczony do kompa siadl i zostalem bez a nie moge naprawic LCD w kielcowni bo to dziura - teraz pracuje na "ukradzionym" monitorze - wszedlem do znajomej i po prostu wynioslem powiedzialem ze jestem na glodzie...... do tego dochodza ciagle wyjazdy plany zmiany mieszkania zakochanie sie i brak czasu
jak to wszystko polaczyc z rypnietym aparatem to nie ma zdjec ani nawet czasu by napisac chocby jakas notke buuuuu ale juz pracuje nad poprawa sytuacji
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot] i 105 gości