Bibi to kocio z tego wątku, jest u nas od tygodnia i ma się wspaniale. Pomimo, że na początku nie wyglądał najlepiej, miał całe zaropiałe oczka i sporo kichał, to obecnie wygląda wspaniale! Kiciuś jest w pełni kuwetkowy, śpi z nami w łóżku, jest baaaardzo ciekawski, bardzo inteligentny i wyjątkowo optymistycznie nastawiony do otoczenia Bibi ma obecnie około 7-8 tygodni, sam je i nie jest już małym dzidziusiem (tak mówi ) Oto Bibi w całej swojej okazałości - on tak wygląda cały czas, rozbraja swoimi minkami i wzrokiem a'la "ale o co chodzi?" Jest przekochany!
Ostatnio edytowano Sob wrz 16, 2006 20:43 przez dronusia, łącznie edytowano 5 razy
Kochani... jeśli macie ochotę zobaczyć wybryki Bibiego (a naprawdę warto), to zapraszamy na http://s19.quicksharing.com/v/8777804/MOV05203.rar.html - można stąd ściągnać filmik z Bibim w roli głównej. Małą przeszkodą może być fakt, iż rozmiar pliku to 15MB - I to już po spakowaniu rarem Jeśli jednak nie zraża Was fakt, że będziecie czekać pół godziny na ściągnięcie filmu to ZAPRASZAMY! Filmik jest cud miód - ukazuje Bibiego jakim jest naprawdę, a czego nie da się ukazać na zdjęciach Nie pożałujecie! Czekamy na recenzje
Kochany komputerek. Dał sobie w końcu radę. Moje kotuchy robią dokładnie to samo. Tylko jeszcze pod poduszkami na łóżku wyścigi robią. Albo wokół łóżka. A światło tak pada, ze na podłodze Bibi wygląda jak synek Tiktaka
Naszym kotom się przelewa - darowiznę na konto! Fundacja Kocia Dolina Lukas Bank SA /O. Toruń 47 1940 1076 3018 9272 0000 0000
I mi się w końcu udało obejrzeć filmik, profesjonalny zresztą: muzyka, odpowiedni komentarz, element zaskoczenia (napad na pluszowego orang-utana), a główny bohater - prześliczny koteczek, który szuka domu...
Aby ułatwić niektórym ściągnięcie tego jakże cudownego filmu pocięłam film na mniejsze kawałki (mają po 2,8MB). Żeby obejrzeć filmik i tak trzeba ściągnąć wszystkie kawałki, ale łatwiej zgrać niecałe 3MB niż za jednym zamachem 26MB
Jeszcze raz zachęcam! Ps. Igulec i Katia - cieszę się, że Wam się podobało A widziałyście te układy przednio-łapne na samym początku, kiedy Ziomuś vel. Bibi siedzi na górze?
Bibi to idealny kot towarzysz, człowieka nie odstępuje na krok, z innymi zwierzakami dogaduje się idealnie! Je, nie wybrzydza. Jest baaardzo żywiołowy, pozytywnie nastawiony do świata, wszędobylski, kochaniutki, lubiący być na rękach, śpi w łóżku, kuwetkowy, pięknie gadający no i młodziutki, czego można chcieć więcej? A nikt go nie chce... ogłoszenie w anonsach, na allegro, na miau i nic
Bibi - Wielkie Uszy na pewno Twój domek cię wypatrzy, musisz tylko być cierpliwy.... Niestety nie udało mi się obejrzeć filmiku ale zdjęcia mówią same za siebie. Na pewno nie jest to 'kot którego nikt nie chce'....Domku przybywaj po Wielkoucha