Moderator: Estraven
piegusek pisze:eve69 pisze:a moje wszystkei koty sa zaczarowane![]()
Pozwole sobie sie wciąć w watek![]()
Potwierdzam to w calej rozciaglosci!
Laviska nauczyla sie delikatnie mnie budzic w nocy, zeby ja wpuscic pod koldre - najczesciej uklada sie miedzy nami, a Kawulek nie schodzi z kolan - nie lubi jak siedze przy kompie, woli jak na kanapie - ale jak siedze przy biurku, to przystaje i pomiaukuje na mnie, zebym ja wziela na swoje kolana, jak siedze na kanapie, wlazi sama![]()
Dasia pisze:Ale nic nie zmieni faktu, że piękne te Twoje KituchyJestem zagorzałą fanką Twojego podpisu
![]()
Będzie super, zobaczysz! Warto przecierpieć wszystkie gorsze chwile, dla tych Puchatków. Prawda, że tak?![]()
Pozdrawiam serdecznie

izaA pisze:Jeśli chodzi o koty nakolankowe - to ja zapraszam na zdjątka z dzisiejszego porankahttp://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=41 ... &start=276

Beliowen pisze:Och Jeżu, Jeżu, przemiły zwierzu
Zaprzyjaźnij się wreszcie z koleżanką, ładnie to tak?
Przegapiłam Waszą dwumiesięcznicę
Życzę wielu, wielu wspólnych rocznic

on nas chyba już nie kocha, bo w ogóle się nami nie zajmuje.. to znaczy niby karmi i sprząta i zaprasza na kolanka ale się nie bawi!!! siedzi całe dnie nad takimi kawałkami papieru i patrzy na nie. tylko co parę minut przewraca jeden i patrzy na drugi.. mówi że to jakaś sesyja albo coś takiego. ja nie wiem..

Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter, nfd i 7 gości