Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wojwar pisze: tak jakby człowiekowi który stara się o drugą połówkę powiedzieć -daj se na luz, weź sobie ..., okularnika, ...
Tweety pisze:wojwar pisze: tak jakby człowiekowi który stara się o drugą połówkę powiedzieć -daj se na luz, weź sobie ..., okularnika, ...
no sorry, teraz to Ty sobie daj na luz. Ja jestem właśnie okularnikiem i dla Twojej wiadomości to ja przebierałam i wybierałam z otaczających wielbicieli a nie czekałam aż "łaskawie" ktoś się mną zainteresuje. I dlatego nie uważam, że jestem kimś gorszym, bo noszę okulary
Tweety pisze:wojwar pisze: tak jakby człowiekowi który stara się o drugą połówkę powiedzieć -daj se na luz, weź sobie ..., okularnika, ...
no sorry, teraz to Ty sobie daj na luz. Ja jestem właśnie okularnikiem i dla Twojej wiadomości to ja przebierałam i wybierałam z otaczających wielbicieli a nie czekałam aż "łaskawie" ktoś się mną zainteresuje. I dlatego nie uważam, że jestem kimś gorszym, bo noszę okulary
caroline81 pisze:Nie zniechęciłam się, chodzi mi o to, ze zamiast szukać futrzaka na drugim końcu Polski, porozglądam się uważniej po moim osiedlu, tutaj jest dużo kocich futerek, którymi nikt sie nie opiekuje...
Użytkownicy przeglądający ten dział: BB_Candy89, sadnessofheart, septicemia i 215 gości