Cena wywoławcza 10 zł.
Cel: Lemuś ofkors

Czas: jak zwykle tydzień od pierwszej oferty.
Mam nadzieję, że się będzie działo

Moderator: Moderatorzy
kota7 pisze:Licytacja jest na jedną poduchę. No chyba, że za wielokrotność wylicytowanej sumy (ale jestem zdzierca).
covu pisze:kota7 pisze:Licytacja jest na jedną poduchę. No chyba, że za wielokrotność wylicytowanej sumy (ale jestem zdzierca).
moze byc wielokrotnosc
ale ja chce takie poduchy![]()
![]()
![]()
nie licytujcie juz
![]()
plizzzzz
kota7 pisze:covu pisze:kota7 pisze:Licytacja jest na jedną poduchę. No chyba, że za wielokrotność wylicytowanej sumy (ale jestem zdzierca).
moze byc wielokrotnosc
![]()
![]()
nie licytujcie juz
![]()
plizzzzz
covu pisze:kota7 pisze:covu pisze:kota7 pisze:Licytacja jest na jedną poduchę. No chyba, że za wielokrotność wylicytowanej sumy (ale jestem zdzierca).
moze byc wielokrotnosc
![]()
![]()
nie licytujcie juz
![]()
plizzzzz
ty sie nie smiej ty naciagaczko i okropna lamaczko niewiescich serc... biednych i bezgotowkowych zakochanych w podusiach serc...
mokkunia pisze:covu pisze:kota7 pisze:covu pisze:kota7 pisze:Licytacja jest na jedną poduchę. No chyba, że za wielokrotność wylicytowanej sumy (ale jestem zdzierca).
moze byc wielokrotnosc
![]()
![]()
nie licytujcie juz
![]()
plizzzzz
ty sie nie smiej ty naciagaczko i okropna lamaczko niewiescich serc... biednych i bezgotowkowych zakochanych w podusiach serc...
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości