Moderator: Estraven

Bosssski
Uroda idzie u Dydka w parze ze sprytem, to widać jak na dłoni Iburg pisze:To i tak duzo kota zostało. Bo u mnie czasami to nic nie zostaje. Te dwie ostatnie foty sa rozczulające. Super
agacior_ek pisze:nie będę oryginalna.. powiem tylko, że piękne masz kotuchy!!!![]()
![]()
![]()
a nasz zestaw charakterologiczny naprawdę podobny.. Kreska też taka zwinna, że chodzi po meblach, parapetach, szafach.. a Jeż patrzy tylko na nią z dołu taki się dziwi, że na nią grawitacja nie działa, bo na niego to zawsze
Sigrid pisze:Ta Kropa to mizianka nie z tej ziemiNie wiem czemu, ale zawsze z opowieści Kropki wyłaniała mi się niezależna, lekko dzikawa koteczka
![]()
A Dyd wcale nie jest fajtłapą. Proszę, jak ładnie pobił TŻta jego własną broniąBosssski
Uroda idzie u Dydka w parze ze sprytem, to widać jak na dłoni
izaA pisze:Wiecie co, oglądam zdjęcia i sobie myślę, nie wiem czy widzieliście reklamę Whiskasa, gdzie facet siedzi przed telewizorem, mały kółka do góry a facet zmienia programy nogą, bo mu pilot spadł...żarcie okropne, ale reklama...jaka prawdziwa, co nie? Móiwę do TŻ-ta, "niekociarze" to peniw myślą, że oni przegieli, ale my wiemy swojeKiedy sonia zaszczyciła mojego TŻ-ta swoją obecnością - ten leżał bez ruchu do północy na kanapie
Pięknisty.
kropka75 pisze:Reklama whiskasa jest boska. I ten szary kotek...Pięknisty.
Mój TŻ co prawda zdejmie kota z kolan jak chce wstać, ale jak kot śpi to on go bierze na ręce i niesie na lóżko albo fotelik na śpiocha, jak dziecko.![]()
Ja natomiast mam pier... na tym punkcie.Jak mi Kropa na kolanach zaśnie (co jest dla mnie świętem) nie odbiorę nawet telefonu.
![]()
Chyba, że się obudzi i wstanie. Jak leży to ja siedzę i nie odbieram.
Użytkownicy przeglądający ten dział: koszka i 101 gości