Biznes i Serwis. Kochany Tuptus juz za TM :( cudu nie bylo:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 01, 2006 8:17

Dwukot, dlaczego nic nie piszesz? Musisz się pochwalić, co dostałeś na dzień dziecka :D. Duża mnie już wymiziała, nakarmiła pysznościami ,tylko chrupek żałuje, bo podobno nie mogę w dużych ilościach :cry: i już byłem na spacerku na klatce. Dwa razy! :lol:
Dwukot, odmeldować się proszę :lol:

Wasz starszy kumpel Toffik
Toffinek 2005-2020, Chanell 24.04.2015 u mnie od 27.06.2020
Obrazek

matka maruda

Od: Pt lis 11, 2005 10:53

Post » Czw cze 01, 2006 9:12

koniecznie czekamy na wieści :D
Arielka na dzień dziecka dostała zabudowe balkonu,robi ją właśnie mój tata,który mówił wcześniej po co Ci w domu stara kocica 8O

Monika L

Od: Śro wrz 21, 2005 14:53

Post » Czw cze 01, 2006 9:21

Monika L pisze:koniecznie czekamy na wieści :D
Arielka na dzień dziecka dostała zabudowe balkonu,robi ją właśnie mój tata,który mówił wcześniej po co Ci w domu stara kocica 8O

:lol:
a mój ojciec mówił: fuj, jak możesz to czarne paskudztwo całować...! 8O bakterie! :evil: wirusy! :evil:
...a teraz jak przychodzi to nawet ręki nie poda tylko od progu woła: a gdzie kicia??? kiiiicia!!! :o
i po brzuszku smytła, i na kolana sobie pakuje...
:twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

Post » Czw cze 01, 2006 9:35

Fri pisze:
Monika L pisze:koniecznie czekamy na wieści :D

:lol:
a mój ojciec mówił: fuj, jak możesz to czarne paskudztwo całować...! 8O bakterie! :evil: wirusy! :evil:
...a teraz jak przychodzi to nawet ręki nie poda tylko od progu woła: a gdzie kicia??? kiiiicia!!! :o
i po brzuszku smytła, i na kolana sobie pakuje...
:twisted: :twisted: :twisted:

bo koty są magiczne :lol:

Monika L

Post » Czw cze 01, 2006 15:06

Taaak... skąd ja to znam :D . Pierwsze pytanie po przyjeździe do domu rodzinnego:" A jak Toffik? Co robił w pociągu? Nie przestraszył się?" Oczywiscie w/w Toffika zawsze zabieram ze sobą, to kot, który jeździ pociągami:)

Obrazek
Obrazek

matka maruda

Post » Czw cze 01, 2006 22:15

Nic nie dostalismy na dzien dziecka :evil: w dodatku duzej caly dzien nie bylo :evil: mowi ze polowala na jakiegos chorego dzikiego kota - pewnie tak tylko mowi zebysmy sie na nia nie gniewali
I jeszcze mowi ze zmarzla i chcialaby zebysmy ja ogrzali - ale nad tym to sie musimy powaznie zastanowic ;)
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Czw cze 01, 2006 23:09

goska_bs pisze:Nic nie dostalismy na dzien dziecka :evil: w dodatku duzej caly dzien nie bylo :evil: mowi ze polowala na jakiegos chorego dzikiego kota - pewnie tak tylko mowi zebysmy sie na nia nie gniewali
I jeszcze mowi ze zmarzla i chcialaby zebysmy ja ogrzali - ale nad tym to sie musimy powaznie zastanowic ;)

Ogrzać Dużą bo jak się rozchoruje to nici z miski...

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Pt cze 02, 2006 7:12

już sie martwiłam co Dwukot taki milczący :wink:
Moje kicie też nic nie dostały :oops: poza moim histerycznym obserwowaniem ich-czy chcą zachorować czy może nie...Dwukocie dbaj o Dużą-mówie ci to fajowa Duża :D
Obrazek

amelka

Od: Śro sty 04, 2006 13:05

Post » Pt cze 02, 2006 9:13

Dwkukocie bo Wy nie dzieci już chyba chłopaki bezjajeczne :wink:
napewno na dzień chłopaka Wam sprawi prezent :)
grzejcie Dużą koniecznie :wink:

Monika L

Post » Pt cze 02, 2006 14:10

Dwukot, jak wasza Duża tak zmęczona do domu wraca, to może jej chociaż jakiś obiadek szybko zrobicie? Biznes obliczy koszty i zużycie produktów, a Serwis poda do stołu? :lol:

Wasz starszy kumpel Toffik
Obrazek

matka maruda

Post » Pt cze 02, 2006 14:38

zosia&ziemowit pisze:
goska_bs pisze:Nic nie dostalismy na dzien dziecka :evil: w dodatku duzej caly dzien nie bylo :evil: mowi ze polowala na jakiegos chorego dzikiego kota - pewnie tak tylko mowi zebysmy sie na nia nie gniewali

Ogrzać Dużą bo jak się rozchoruje to nici z miski...

Właśnie, właśnie! :wink:
Obrazek

Amy

Od: Pt lip 22, 2005 19:45

Post » Pt cze 02, 2006 15:33

skandal! My dostaliśmy... opierdziel :evil: Już byśmy woleli nic nie dostać :evil:
Łączymy się w bólu

Siedmiokot
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Pt cze 02, 2006 15:42

Siedmiokocie :roll: my pewnie bysmy tez dostali opierdziel (znow kwiatki wywalone :twisted: ) gdyby nie to ze Duza byla padnieta i miala wyrzuty na sumieniu ;) ze nas na tak dlugo zostawila :evil:
Teraz tez wpadla mowi ze na chwile i ze zaraz leci "polowac" na jakiegos kotecka - kurde malo ma nas 8O
Wczoraj jak obiecala ze niedziela bedzie dla nas :) (tzn nie bedzie zadnych podkladek, Nynusiow, polowan - chociaz to wszystko podobno przez nas :roll: ) to laskawie troche ja pogrzalismy i pomruczelismy 8)
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Pt cze 02, 2006 15:44

goska_bs pisze:Siedmiokocie :roll: my pewnie bysmy tez dostali opierdziel (znow kwiatki wywalone :twisted: ) gdyby nie to ze Duza byla padnieta i miala wyrzuty na sumieniu ;) ze nas na tak dlugo zostawila :evil:
Teraz tez wpadla mowi ze na chwile i ze zaraz leci "polowac" na jakiegos kotecka - kurde malo ma nas 8O
Wczoraj jak obiecala ze niedziela bedzie dla nas :) (tzn nie bedzie zadnych podkladek, Nynusiow, polowan - chociaz to wszystko podobno przez nas :roll: ) to laskawie troche ja pogrzalismy i pomruczelismy 8)

Wy uważajcie, bo nas tez kiedyś był dwukot tylko, ale duża też chodziła na "polowania"...

:twisted:
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Pt cze 02, 2006 22:06

Magija pisze:
goska_bs pisze:Siedmiokocie :roll: my pewnie bysmy tez dostali opierdziel (znow kwiatki wywalone :twisted: ) gdyby nie to ze Duza byla padnieta i miala wyrzuty na sumieniu ;) ze nas na tak dlugo zostawila :evil:

Wy uważajcie, bo nas tez kiedyś był dwukot tylko, ale duża też chodziła na "polowania"... :twisted:

:ryk: siedmiokocie pozdrowienia od dziewięciokota..

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

[poprzednia][następna]