Dwukot, odmeldować się proszę

Wasz starszy kumpel Toffik
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Monika L pisze:koniecznie czekamy na wieści![]()
Arielka na dzień dziecka dostała zabudowe balkonu,robi ją właśnie mój tata,który mówił wcześniej po co Ci w domu stara kocica
Fri pisze:Monika L pisze:koniecznie czekamy na wieści![]()
Arielka na dzień dziecka dostała zabudowe balkonu,robi ją właśnie mój tata,który mówił wcześniej po co Ci w domu stara kocica
![]()
a mój ojciec mówił: fuj, jak możesz to czarne paskudztwo całować...!bakterie!
wirusy!
![]()
...a teraz jak przychodzi to nawet ręki nie poda tylko od progu woła: a gdzie kicia??? kiiiicia!!!![]()
i po brzuszku smytła, i na kolana sobie pakuje...
![]()
![]()
goska_bs pisze:Nic nie dostalismy na dzien dzieckaw dodatku duzej caly dzien nie bylo
mowi ze polowala na jakiegos chorego dzikiego kota - pewnie tak tylko mowi zebysmy sie na nia nie gniewali
I jeszcze mowi ze zmarzla i chcialaby zebysmy ja ogrzali - ale nad tym to sie musimy powaznie zastanowic
zosia&ziemowit pisze:goska_bs pisze:Nic nie dostalismy na dzien dzieckaw dodatku duzej caly dzien nie bylo
mowi ze polowala na jakiegos chorego dzikiego kota - pewnie tak tylko mowi zebysmy sie na nia nie gniewali
I jeszcze mowi ze zmarzla i chcialaby zebysmy ja ogrzali - ale nad tym to sie musimy powaznie zastanowic
Ogrzać Dużą bo jak się rozchoruje to nici z miski...
goska_bs pisze:Nic nie dostalismy na dzien dzieckaw dodatku duzej caly dzien nie bylo
goska_bs pisze:Siedmiokociemy pewnie bysmy tez dostali opierdziel (znow kwiatki wywalone
) gdyby nie to ze Duza byla padnieta i miala wyrzuty na sumieniu
ze nas na tak dlugo zostawila
![]()
Teraz tez wpadla mowi ze na chwile i ze zaraz leci "polowac" na jakiegos kotecka - kurde malo ma nas![]()
Wczoraj jak obiecala ze niedziela bedzie dla nas(tzn nie bedzie zadnych podkladek, Nynusiow, polowan - chociaz to wszystko podobno przez nas
) to laskawie troche ja pogrzalismy i pomruczelismy
Magija pisze:goska_bs pisze:Siedmiokociemy pewnie bysmy tez dostali opierdziel (znow kwiatki wywalone
) gdyby nie to ze Duza byla padnieta i miala wyrzuty na sumieniu
ze nas na tak dlugo zostawila
![]()
Teraz tez wpadla mowi ze na chwile i ze zaraz leci "polowac" na jakiegos kotecka - kurde malo ma nas![]()
Wczoraj jak obiecala ze niedziela bedzie dla nas(tzn nie bedzie zadnych podkladek, Nynusiow, polowan - chociaz to wszystko podobno przez nas
) to laskawie troche ja pogrzalismy i pomruczelismy
Wy uważajcie, bo nas tez kiedyś był dwukot tylko, ale duża też chodziła na "polowania"...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 54 gości