Moderator: Moderatorzy
Majka13 pisze:Melduje sie sierzant Kropek. Seniorita Pimpa - gasic swiatlo i spac a ja podbijam na 100 zl. Wykonac!
Tu Majka - potwierdzam, nie mam wyjscia.
Dobranoc.
Majka13 pisze:Melduje sie sierzant Kropek. Seniorita Pimpa - gasic swiatlo i spac a ja podbijam na 100 zl. Wykonac!
Dobranoc.
Dobranoc.
mokkunia pisze:Majka13 pisze:Melduje sie sierzant Kropek. Seniorita Pimpa - gasic swiatlo i spac a ja podbijam na 100 zl. Wykonac!
Dobranoc.
Leżę i wyję ze śmiechu![]()
![]()
![]()
![]()
mokkunia pisze:Majka13 pisze:Melduje sie sierzant Kropek. Seniorita Pimpa - gasic swiatlo i spac a ja podbijam na 100 zl. Wykonac!
Dobranoc.
Leżę i wyję ze śmiechu![]()
![]()
![]()
![]()
Majka13 pisze:Siemka ziomale. To znowu Kropek. Duza chyba pogielo. Szkoda, ze jej nie widzieliscie dzisiaj rano, jak zobaczyla ksiazki wywalone przez nas z regalu na podloge. Jak sie rzucila, jak je zaczela zbierac, kartkowac, liczyc. No mowie Wam. Teraz rozumiem, co to znaczy kochac literature. Jeden ruch lapy a takiego powera kobieta dostala, ze az milo bylo patrzec. No wiec 200 zl za te ksiazeczke, niech sie cieszy biedaczka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości