Jaka ona śliczna
. Szyjka stworzona wprost do całowania. Cud miód.Moderator: Estraven
izaA pisze:Na
Dziś rano mój TŻ powiedział - nawet chciałem się do Ciebie przytulić, ale jakieś owłosione było między nami![]()

kropka75 pisze:Ogłaszam, że nagrodę zdobywa: Kicorek!Taaa daaaammm
Nagrodą będzie jakaś fajna fota, ale muszę poszukać.![]()
kropka75 pisze:Dziękujemy za komplementy.Informujemy także ciocię Isię, że szyja to jest to, co całujemy przy każdej okazji.
Coś jest cudnego w kociej szyi.
![]()
kropka75 pisze:A naszym najlepszym środkiem antykoncepcyjnym jest Dydek siedzący przy naszych głowach (dobrze, że nie doopach) i gapiący się co też tam robimy.
Minę ma ciekawo-zdziwioną.
A nam szybko wtedy mija ochota...

Kicorek pisze:Kitka nie bardzo lubi całowanie, odpycha się wtedy, ale na rączki i mizianko to jak najbardziej. Z diabełkami mogę robić, co chcę
Hestia ma cieplutką szyjkę, pewnie dlatego, że jeszcze na pół gołą![]()
Iburg pisze:Super zdjęcia i dziekuję za dedykacje. Nie wiedziałam że masz nowego trzeciego kota rasowego curla. Piękny on niesamowicie podobny troszke do Dydusia. I ta fotka najbardziej mi sie podoba. A Kropula w tych pozach rozkoszna. Powinnaś chodzic cały dzień z aparatem jak masz takie modele.
A ten "curl" jest
kropka75 pisze:Iburg pisze:Super zdjęcia i dziekuję za dedykacje. Nie wiedziałam że masz nowego trzeciego kota rasowego curla. Piękny on niesamowicie podobny troszke do Dydusia. I ta fotka najbardziej mi sie podoba. A Kropula w tych pozach rozkoszna. Powinnaś chodzic cały dzień z aparatem jak masz takie modele.
A ten "curl" jest
Proszę mnie oświecić, bo albo ja dziś coś nie teges albo jeszcze śpię.Jaki "curl"?

Kicorek pisze:A widzisz![]()
Ja mam syjama, też się o tym dowiedziałam przypadkowo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kota_brytyjka i 79 gości