Proszę o pomoc w zebraniu pieniędzy na sterylizacje

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw maja 25, 2006 12:24 Proszę o pomoc w zebraniu pieniędzy na sterylizacje

Chciałabym wysterylizować swoją kotkę (a mam dwie) ale poprostu mnie na to nie stać...proszę o pomoc.
Ostatnio edytowano Pon lip 10, 2006 17:15 przez pausia, łącznie edytowano 1 raz

pausia

Od: Śro maja 24, 2006 14:50

Post » Czw maja 25, 2006 12:39

Pausiu, ale moze wystawisz jakis ladny przedmiot do licytacji?

To jest watek w ktorym sobie pomgamy, ale ta pomoc polega na wzieciu udzialu w aukcji na jakis konrektny cel. Cel juz mamy, teraz przydaloby sie cos do wylicytowania :)

Na pewno masz w domu jakis mily drobiazg - moze z kocim wzorkiem, moze nie. Mysle, ze jak rozejrzysz sie po innych aukcjach, to ktoras Cie zainspiruje. Powodzenia.

MartaK

Od: Sob mar 18, 2006 22:02

Post » Czw maja 25, 2006 13:05 Re: Proszę o pomoc w zebraniu pieniędzy na sterylizacja

pausia pisze:Chciałabym wysterylizować swoją kotkę (a mam dwie) ale poprostu mnie na to nie stać...proszę o pomoc.

Pausiu - Marta ma rację - możesz wystawić jakiś drobiazg na aukcję :)
Mozesz także spróbować wysterylizować kotkę za darmo, tylko napisz skąd jesteś, to zobaczymy, czy w Twojej okolicy istnieje taka mozliwość.
"Idiotów jest niewielu, ale są tak sprytnie rozstawieni, że trafiasz na nich na każdym kroku."

mircea

Od: Śro lip 13, 2005 0:59

Post » Czw maja 25, 2006 18:23

OKi rozumiem :) Coś pewnie poszukam :) Ja jestem w poręby koło zawiercia (woj śląskie) dodam, że mam 2 kotki :(

pausia

Post » Czw maja 25, 2006 20:16

dlaczego taka smutna minka?? to przecież radość sama :D
ja marzę o drugim kotku (lub kotce) ale póki co TŻ jest nieugięty!
szukaj czegoś i wystawiaj, na pewno pomożemy. A obie chcesz sterylizować?
ObrazekObrazek

supermyfka

Od: Czw cze 23, 2005 0:49

Post » Pt maja 26, 2006 6:29

Tak obie bo obie to kotki...Ta co teraz urodziła miała być kocurkiem ale wyszło inaczej...

pausia

Post » Pt maja 26, 2006 8:05

Pausia, na co czekasz? Nie wierzę, że nie masz w domu NIC do sprzedania - jakieś książki, bibeloty itd. A może i sama coś ładnego robisz. to wystawiaj. Wiele osób wystawia tu aukcje na koty bezdomne. Ja w tej chwili też wystawiam na swoje zwierzęta, bo koszty leczenia, które chwilowo wszystkie są pilne przerosły mnie. I powoli coś mi schodzi. Wystawię jeszcze więcej i część pieniędzy uzbieram. uda się i Tobie :D

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Pt maja 26, 2006 15:02

a to musi być coś z kotem?Bo ja narazie szukam coś z kotem :)

pausia

Post » Pt maja 26, 2006 15:05

Nie musi :) Ja na przyklad wystawiam ksiazke o Muminkach :)
Misiarnia*PL - najbardziej pluszowa hodowla!

misiarnia

Od: Pt gru 16, 2005 23:13

Post » Pt maja 26, 2006 17:52

dobrze to ja wystawię ;) dla Ciebie Pausiu i Twoich kotek :)

super- oryginalny brykiet z pieniędzy ;)

jest on efektemkońcowym profesjonalnego zniszczenia 1800 sztuk banknotów o nominale 10 zł, na maszynie niszcząco- brykietującej.

teoretycznie ma służyć jako opał, ale całkiem ładnie wygląda na półce 8)

(ze strony PWPW)
Polska Wytwórnia Papierów Wartościowych S.A. oferuje do sprzedaży brykiety powstałe z makulatury banknotowej, do wykorzystania w celach reklamowo-promocyjnych.

Brykiet jest efektem końcowym profesjonalnego zniszczenia określonej liczby wadliwych banknotów na linii rozdrabniająco-brykietującej. Wartość nominalna zawartości brykietu, w zależności od nominału zniszczonych banknotów, wynosi: dla 100 zł – 150 000 zł, 50 zł – 75 000 zł, 20 zł – 30 000 zł, 10 zł – 15 000 zł. Potwierdzeniem autentyczności oraz pochodzenia brykietu jest nalepka
PWPW S.A.

Brykiet jest znakomitym gadżetem reklamowym, upominkiem, pamiątką z Warszawy.

Licytujemy od... 10 zł, przez tydzień od pierwszej oferty 8) Brykiecik wyślę zwyciężcy na własny koszt bądź przekażę w Wawie do rąk własnych :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Sob maja 27, 2006 9:27

Aga aż mi głupio, że się dla mnie poświęcasz...dla moich kotek :* Dziękuję ci bardzo bardzo :* Muszę też coś wynazleźć, cierpliwości :)

pausia

Post » Nie maja 28, 2006 22:31

pausia pisze:Aga aż mi głupio, że się dla mnie poświęcasz...dla moich kotek :* Dziękuję ci bardzo bardzo :* Muszę też coś wynazleźć, cierpliwości :)

Brykiet dostałam od jednej z forumowiczek z przeznaczeniem właśnie na sterylki, i właśnie spełnia się jego przeznaczenie 8)

Nie Twoja wina, że nie masz pieniędzy na sterylki, liczy się to, że chcesz je wykonać i postaramy Ci się pomóc :D
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Pon maja 29, 2006 14:34

Pausia i co przeszukałaś dom? Drobiazg może być, przecież ludzie nie po to tu licytują,zeby tanio cos kupić, ale żeby pomóc. XagaX bardzo mi się spodobała Twoja odpowiedź!
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Od: Wto maja 02, 2006 7:58

Post » Pon maja 29, 2006 16:35

Mogę oddać pefumy!Trochę używane ale nie dużo Angel (taka podróbka chyba) może być?

pausia

Post » Wto maja 30, 2006 23:04

TyMa pisze:XagaX bardzo mi się spodobała Twoja odpowiedź!

:oops: :oops: No bo tak właśnie jest, jak napisałam :!:

Pausiu, ile kosztuje jeden zabieg? A może za 2 kotki dostaniesz zniżkę? Zapytaj :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

[następna]