Pani Halina mówiła w piątek po południu, że one są u niej w Zaczerniu, ale i tak będę do niej wcześniej dzwonić, więc to wszystko jedno gdzie pojadę po pracy czy tu czy tam i tak po drodze
Koteczka marmurka już u mnie , ale jasno szara pięknota czeka - brać póki jest, bo jest też niespotykana.
Mała siedzi sobie w domku dla kociaków i odpoczywa po podróży.
Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych i zachęcam do wzięcia jasnej.
Przed chwilą rozmawiałam z Halina. Przywieziono malenkiego kociaczka(dziewczynkę), 5 tygodniową. Została znaleziona na środku ulicy, leciala jej krewka z noska, prawdopodobnie ktos wyrzucił ją z samochodu...
Halina podłożyła ją kotce w miejsce marmurki, może ja przyjmie.
Widziałam małą, jest super, myślę, że mimo tego co ją spotkało trafi w najlepsze ręce na świecie.
A marmurka narazie ma przymiarki do imienia może - Neska ale to jeszcze nic pewnego. Moje dziecko cały czas pracuje nad imieniem.
Dajcie sobie i jej czas na imię- najpierw musicie się lepiej poznać, a wtedy imię się samo "urodzi" , to najwłasciwsze. Na razie może funkcjonować pod "tymczasowym".
Szczęśliwego dokocenia
Oj, nie tak to szybko Zresztą co jedne pójdą to nowe przychodzą.
Został Rudzik i Sreberko, trzy maleństwadzikiej kotki, które przeżyły; przepiękne- tri, szylkretka i krówek, pięcioraczki drugiej dzikuski plus jedna sierotka, którą jej podrzucono.
No i jeszcze Zosieńka, Okruszek, Szarotka- to przecież tez kociątka, chociaż już podrośnięte.
Witam wszystkich!
Mała marmurka o.k - bardzo szybka i zwinna także zdjęcia narazie niemożliwe - jedzenie idzie jak złoto - gorzej z "rezydentką" ta je, a raczej nie je i na podwórku, a do domu zagląda przelotem (myślę, że jeszcze parę dni i przejdzie jej).
Za to mała rozkoszna domek dla kota opanowany do perfekcji łącznie z zeskokami. Myślę, że będzie dobrze - musi.
A sreberko brać - niestety Gosia nie da się dokocić, aczkolwiek ma przyjechać oglądnąć małą to może zachoruje na czwartego koteczka Trzymam